Şehit kaymakam Muhammed Fatih Safitürk'ün ardından ne konuştuk?

Her nefsin bir gün ölümü tadacağına inanan Müslümanlarız. Ecel gelip nefes yettiğinde ardımızdan ise, "Nasıl bilirdiniz?" diye soruluyor. Biz şehit kaymakamı iyi bilirdik, Allah da rahmetiyle muamele eylesin...

Mardin Derik'te kaymakamlık binasına PKK'lı teröristlerce el yapımı paltayıcıyla düzenlenen saldırıda 2 koruması ile birlikte yaralanan ve Gaziantep Doktor Ersin Arslan Devlet Hastanesi'ne sevk edilen Kaymakam Muhammet Fatih Safitürk (35), kurtarılamayarak şehit oldu.


Şehit kaymakam Safitürk'ün cenaze namazını acılı babası kıldırdı. Şehidimizin babası, "Ölüm haktır ama kendi evladını kaybeden bir ölüm; yüreklerin parçalanması. Bu çocuğum, 7. ve son çocuğumdur. Bugüne kadar hiçbir zorluk çıkarmadı karşıma. Böyle bir evladı kaybetmek elbette kolay değil. Buraya adım atan herkesi Allah hac sahibi eylesin. Benim canpare yavrum görevi başında hiç haberi yokken şehit olmuştur. Haklarınızı helal edin. Allah razı olsun" dedi.

Twitter'da şehit kaymakam Muhammed Fatih Safitürk'ün ardından yazılanlar ise onun tanımadığı ve hiç bilmediği yüreklere bile nasıl güzel dokunduğunun emaresi.


Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >