Şehit polisin 6 aylık ikiz bebekleri yetim kaldı

Dün gece düzenlenen hain terör saldırısında şehit olan çevik kuvvet polis memuru Nazif Emre Horoz'un Konya'daki evine ateş düştü.

2 yıl önce polis olan Nazif Emre Horoz, dün geceki bombalı terör saldırısında şehit düştü. Nazif Emre Horoz, 2 yıl önce Nazife Horoz ile evlenmiş, 6 ay önce de Elif ve Erva adında ikiz bebekleri olmuştu.

Horoz'un Konya'da yaşayan annesi acı haberi aldıktan sonra apar topar İstanbul'a gitti. Konya Seydişehir ilçe nüfusuna kayıtlı olan Horoz'un Seydişehir'de yaşayan dedesi Ali Öztürk'ün de evinin önüne taziye çadırı kuruldu. Torunun şehit haberini bu sabah alan acılı dede Ali Öztürk şunları söyledi: "Torunum en son Konya'ya geldiğinde beni de ziyaret etti. Sohbet ettik. Dedim ki 'Bak ben bekçilik yaptım bir sene. Önden gitme, arkadan gitme, ortadan git' dedim. Hatta 'Önüne düşmüş yaralı varsa ona da yardımcı oluver ne olursa olsun adam' dedim. Bir daha da telefonla da görüşmedik. Sabah duydum şehit olduğunu, damat aradı, 'Baba başkasından duyma benden duy, torunun Emre' yi kaybettik' dedi. Yapacak bir şey yok Allah kabri cennet, ruhu şad olsun."

Şehit polisin ikiz bebekleri Elif ve Erva
Şehit polisin ikiz bebekleri Elif ve Erva




Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >