Şehitler hakkında sarf ettiği skandal sözlere bir darbe daha! Program yaptığı isimden şaşırtan hareket

Yerlitaş
Yerlitaş

Şehitler hakkında söylediği sözlere bir darbe de program yaptığı arkadaşından geldi! İşte detaylar...

Şehitler hakkındaki skandal sözleri ardından eleştiri yağmuruna tutulan modacı Nur Yerlitaş'a bu defa tepki birlikte program yaptıkları sunucu Öykü Serter'den geldi.

"Aman banane!"
Şehitler hakkında, "Amann banane şehitler mehitler" söylemiyle büyük tepki çeken Yerlitaş, çok sayıda ünlü isim tarafından eleştiri yağmuruna tutuldu.
"Aman banane!" Şehitler hakkında, "Amann banane şehitler mehitler" söylemiyle büyük tepki çeken Yerlitaş, çok sayıda ünlü isim tarafından eleştiri yağmuruna tutuldu.
İlk tepki Kaya'dan!
Yerlitaş'ın bu söyleminden sonra şarkıcı Serkan Kaya klibini yayınlamaktan vazgeçmiş ve tekrar montaja sokarak Nur Yerlitaş'ın olduğu bölümleri çıkartma kararı almıştı.
İlk tepki Kaya'dan! Yerlitaş'ın bu söyleminden sonra şarkıcı Serkan Kaya klibini yayınlamaktan vazgeçmiş ve tekrar montaja sokarak Nur Yerlitaş'ın olduğu bölümleri çıkartma kararı almıştı.
Ardından Akalın!
Ardından ünlü şarkıcı Demet Akalın , Yerlitaş'ı sosyal medya hesabından silerek tepkisini gösterdi.
Ardından Akalın! Ardından ünlü şarkıcı Demet Akalın , Yerlitaş'ı sosyal medya hesabından silerek tepkisini gösterdi.
En yakınından da tepki geldi!
Ünlü sanatçı Ajda Pekkan da sahne kıyafetlerini hazırlayan Nur Yerlitaş'ı sosyal medya hesabından sildi. Ardından ise, uzun süre birlikte program yaptığı sunucu Öykü Serter de modacıyı takipten çıkardı. Nur Yerlitaş'ın skandal sözlerinden önce 1.4 olan takipçi sayısı, skandal sözlerinden sonra 1.3'e düştü.
En yakınından da tepki geldi! Ünlü sanatçı Ajda Pekkan da sahne kıyafetlerini hazırlayan Nur Yerlitaş'ı sosyal medya hesabından sildi. Ardından ise, uzun süre birlikte program yaptığı sunucu Öykü Serter de modacıyı takipten çıkardı. Nur Yerlitaş'ın skandal sözlerinden önce 1.4 olan takipçi sayısı, skandal sözlerinden sonra 1.3'e düştü.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >