Selçuk Bayraktar, TEKNOFEST'te GZT'ye konuştu

Selçuk Bayraktar, Recep Tayyip Çelik'e açıklamalarda bulunurken
Selçuk Bayraktar, Recep Tayyip Çelik'e açıklamalarda bulunurken

TEKNOFEST 2020, Gaziantep'te bugün tüm hızıyla başladı. Birbirinden renkli görüntüler ortaya çıktı. Baykar Savunma Teknik Müdürü ve T3 Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Selçuk Bayraktar ve Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Başkanı Fatma Şahin GZT'ye konuştu.

GZT, TEKNOFEST 2020'de yapılanları Gaziantep'te yakından takip ediyor. Baykar Savunma Teknik Müdürü ve T3 Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Selçuk Bayraktar, Seyahat Editörümüz Recep Tayyip Çelik'e konuştu.

Selçuk Bayraktar'dan gençlere tavsiye

Bayraktar, "Tabii özellikle genç kardeşlerimize ben yarışmalara başvurmalarını tavsiye ediyorum. Çünkü burada 'atı alan Üsküdar'ı geçiyor.' Bakın 100 bin genç kardeşimiz yapıyor. Kimileri girişimlerini kurmaya başladılar bile. 2018'de ilk yıl katılım, yani o alana merak salıp 'İnsansız Su Altı' alanına. Bugün burada kendi girişimini kurup hizmet vermeye başlayan firmalar olduğunu duyduk. O yüzden genç kardeşlerime özellikle bu alanlara ilgileri varsa muhakkak yarışmalara katılmalarını tavsiye ediyorum. Eğer imkanları varsa girişimlerini kurmalarını, bunun yanında, daha genel olarak da hedeflerini büyük tutmalarını, hayal etmekten korkmamalarını ve asla yılmamalarını tavsiye ediyorum diyebilirim" dedi.

"Gençler kendine güvensin"

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Başkanı Fatma Şahin, "Bilgi Teknoloji çağındayız.Tam bağımsız Türkiye için gençlerimizi odaklayacağız. Ve inşallah Selçuk Beyin yaptığı T3 Vakfı'nın yaptığı çalışmayla da dünyanın 10. ekonomisi olacağız. Gençler kendine güvensin, millete güvensin. Asla vazgeçmesinler. İmanla, aşkla bu büyük yolculuğu birlikte tamamlayacağız, birlikte tamamlayacağız" dedi.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >