Selvi Boylum Al Yazmalım'ın Samet'i, son haliyle görenleri şaşırtıyor!

elif inci

Türkan Şoray ve Kadir İnanır'ın oğlu olarak benimsediğimiz o çocuk son haliyle şaşırtıyor.

Türk sinemasının klasikleşmiş eseri Selvi Boylum Al Yazmalım'ın Samet'i filmi izleyenleri göz yaşlarına boğuyor ve hüzünlendiriyordu.

Bu filmden yıllar sonra yeniden kamera karşısına geçmeye başlayan küçük Samet'in aslında erkek değil kız çocuğu olduğu ortaya çıktı.

Meğer erkek değil kızmış!

                                    Aslında bir kız çocuğu olan Samet, Türk sinemasının ünlü kötü adamı Bilal İnci'nin kızı.
Meğer erkek değil kızmış! Aslında bir kız çocuğu olan Samet, Türk sinemasının ünlü kötü adamı Bilal İnci'nin kızı.
Bilal İnci kimdir?
Bilal İnci Adana'da doğdu. Bir süre İzmit Lisesi'nde okudu. Çeşitli işlerde çalıştıktan sonra sinema alanına yöneldi. Bir Türke Gönül Verdim, Ala Geyik, Büyük Yemin, Beyaz Mendil, Babanın Oğlu gibi filmlerde oynadı.Son dönemlerinde İzmir'de yaşayan İnci bir dizi çekimi için İstanbul'a gitmişti. Yüksek tansiyon ve şeker hastası olan sanatçı, 15 Ekim 2005 tarihinde İstanbul Beyoğlu'nda bir otel odasında geçirdiği kalp krizi sonucunda öldü. 16 Ekim 2005 tarihinde Şişli Camisinde düzenlenen cenaze töreninin ardından Zincirlikuyu Mezarlığına defnedilmiştirOyuncu, yönetmen, senarist Kemal İnci'nin kardeşi, restoran sahibi Murat İnci ve dizi oyuncusu Elif İnci'nin babası, Ayça İnci ve Ayçin İnci'nin de dedesidir.
Bilal İnci kimdir? Bilal İnci Adana'da doğdu. Bir süre İzmit Lisesi'nde okudu. Çeşitli işlerde çalıştıktan sonra sinema alanına yöneldi. Bir Türke Gönül Verdim, Ala Geyik, Büyük Yemin, Beyaz Mendil, Babanın Oğlu gibi filmlerde oynadı.Son dönemlerinde İzmir'de yaşayan İnci bir dizi çekimi için İstanbul'a gitmişti. Yüksek tansiyon ve şeker hastası olan sanatçı, 15 Ekim 2005 tarihinde İstanbul Beyoğlu'nda bir otel odasında geçirdiği kalp krizi sonucunda öldü. 16 Ekim 2005 tarihinde Şişli Camisinde düzenlenen cenaze töreninin ardından Zincirlikuyu Mezarlığına defnedilmiştirOyuncu, yönetmen, senarist Kemal İnci'nin kardeşi, restoran sahibi Murat İnci ve dizi oyuncusu Elif İnci'nin babası, Ayça İnci ve Ayçin İnci'nin de dedesidir.
Yalaza'da rol aldı

                                    Gerçek adı Elif İnci olan oyuncu, son olarak Yalaza dizisinde rol aldı.
Yalaza'da rol aldı Gerçek adı Elif İnci olan oyuncu, son olarak Yalaza dizisinde rol aldı.
İşte son hali!
İşte son hali!
Elif İnci hakkında

                                    20 Ağustos 1973 tarihinde İstanbul'da doğdu. Bilal İnci ve Perihan Doygun çiftinin kızıdır. 1975 yılında babası Bilal İnci'nin de Kara Ali rolünde oynadığı Kara Yemin adlı filmde çocuk oyuncu olarak sinemaya başladı.

1977 yılında Türkan Şoray ve Kadir İnanır'ın oynadığı ünlü film 'Selvi Boylum, Al Yazmalım filmde Asya'nın oğlu rolünü oynayan Elif İnci, 1992 yılında rol aldığı Zıkkımın Kökü filmindeki Raziye rolü ile 1994 yılında Adana Altın Koza Film Festivali kapsamında ''En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu'' ödülünü aldı.1994 yılında annesi Perihan Doygun'u kaybeden Elif İnci, bir süre oyunculuktan uzak kaldı.
Elif İnci hakkında 20 Ağustos 1973 tarihinde İstanbul'da doğdu. Bilal İnci ve Perihan Doygun çiftinin kızıdır. 1975 yılında babası Bilal İnci'nin de Kara Ali rolünde oynadığı Kara Yemin adlı filmde çocuk oyuncu olarak sinemaya başladı. 1977 yılında Türkan Şoray ve Kadir İnanır'ın oynadığı ünlü film 'Selvi Boylum, Al Yazmalım filmde Asya'nın oğlu rolünü oynayan Elif İnci, 1992 yılında rol aldığı Zıkkımın Kökü filmindeki Raziye rolü ile 1994 yılında Adana Altın Koza Film Festivali kapsamında ''En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu'' ödülünü aldı.1994 yılında annesi Perihan Doygun'u kaybeden Elif İnci, bir süre oyunculuktan uzak kaldı.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >