Sen Anlat Karadeniz için şaşırtan iddia! Ünlü oyuncu diziden ayrılıyor mu?

Sen Anlat Karadeniz
Sen Anlat Karadeniz

Geçtiğimiz sezona damgasına vuran Sen Anlat Karadeniz dizisinde, büyük bir ayrılığın yaşanacağı iddia edilmişti. Bu iddialara yanıt geldi.

İçerdiği şiddet sahneleriyle geçtiğimiz sezona damgasını vuran Sen Anlat Karadeniz dizisinde bir ayrılık yaşanacağı, projeden ayrılacak olan ismin Vedat karakterini canlandıran Mehmet Ali Nuroğlu olacağı iddia edilmişti.

Bugün o iddiaya yanıt geldi. Gazeteci Ali Eyüboğlu, hem dizide yaşanacak olan söz konusu değişiklikleri hem de Nuroğlu'nun ayrılma ihtimalini köşesine taşıdı.

İşte Ali Eyüboğlu'nun o yazısı

Sen Anlat Karadeniz dizisi
Sen Anlat Karadeniz dizisi

Geçen sezona damgasını vuran ‘Sen Anlat Karadeniz’in yeni çekimleri, 25 Temmuz’da başlayacak.Birinci bölümü izleyip beğenmeyince, 750 bin TL’yi çöpe atan ve üç oyuncuyla yollarını ayırıp, ekibe üç yeni isim dahil eden Osman Sınav, ‘Sen Anlat Karadeniz’in ikinci sezonu için de radikal değişiklikler yaptı. İlk bölümünden ‘sezon finali’nin yapıldığı 21’inci haftaya kadar dizinin senaryosunu yazan Nehir Erdem ve Ayşe Ferda Yılmaz’la yollarını ayıran yapımcı, dizinin yeni senaristi olarak Erkan Birgören’i seçti. Yapımı şimdiye kadar üç yönetmen; Osman Sınav, oğlu Yusuf Osman Sınav ve Emre Kabakuşak çekiyordu. Kabakuşak’ı da ekipten çıkaran Sınav, onun yerine Veli Çelik’le anlaştı. Mehmet Ali Nuroğlu’nun diziden ayrılacağı iddialarını sorduğum yapımcı, “Aynı oyuncu kadrosuyla Trabzon’daki mekanlarda devam edecek” dedi ve ekledi: “İlerleyen bölümlerde yeni karakterler dahil etmeyi ve ekibimize başka oyuncular katmayı planlıyoruz, ama henüz kesinleşmiş bir şey yok.”

Mehmet Ali Nuroğlu kimdir?

Mehmet Ali Nuroğlu
Mehmet Ali Nuroğlu

7 Eylül 1979 tarihinde İstanbul'da doğmuştur. Orta Doğu Teknik Üniversitesi Felsefe Bölümünde 3 yıl birinci sınıfı okuduktan sonra, lise yıllarında okul kulüplerinde başladığı tiyatro oyunculuğunu meslek edinmeye karar verip Hacettepe Üniversitesi Ankara Devlet Konservatuarı Tiyatro Bölümüne geçiş yapmıştır. Devlet Tiyatrolarında görev almıştır. Bir dönem Semih Sergen'in asistanlığı yapmıştır. Konservatuvarın üçüncü sınıfında, TRT dizisi Yuvadan Bir Kuş Uçtu'da minik bir rol almıştır. Çağan Irmak'ın yazıp yönettiği Çemberimde Gül Oya adlı diziden teklif alınca İstanbul'a gelmiştir. "Salvador Dalí Göndermeleri İçimi Isıtıyor" adlı tiyatro oyununda rol almıştır. 2014 yılında yönetmenliğini Nuri Bilge Ceylan'ın yaptığı "Kış Uykusu" adlı sinema filminde Haluk Bilginer ve Demet Akbağ gibi isimlerle kamera karşısına geçmiş ve Cannes'da boy göstermiştir.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >