Sen Anlat Karadeniz'in 2.sezon yayın tarihi belli oldu!

Sen Anlat Karadeniz
Sen Anlat Karadeniz

Geçtiğimiz haziran ayında 21. bölümünü yayınlayan ve oldukça heyecanlı bir sezon finali yaparak ekranlara kısa bir ara veren Sen Anlat Karadeniz'in, yeni yayın döneminde ekranlara geleceği tarih belli oldu. İşte, duygusal anların yaşandığı son bölümünün ardından yeni sezon ilk bölümün yayınlanacağı tarih...

Sen Anlat Karadeniz'in heyecanla beklenen 2. sezonun yayın tarihi belli oldu.

Atv'de ekrana gelen dizinin yeni sezon ilk bölümü 19 Eylül Çarşamba günü 20.00'de izleyiciyle buluşacak.

21. Bölüm Sezon Finalinde Neler Yaşanmıştı

Karadeniz'e veda etme zamanı gelmiştir. Deli Tahir ruhundan, canından bağlı olduğu memleketine, Nefes ve Yiğit'le kalabilmek için hasret kalmaya razıdır. Nefes en başından beri bu fikre karşı çıksa da artık onun da yapabileceği bir şey kalmamıştır.

Ceylan ile Nefes'i kavuşturamayan yüreği buruk Tahir, Mustafa'nın, Vedat'ın oyunuyla hapse düştüğünü öğrendiğinde her şey arapsaçına döner. Bir yanda dağılma tehlikesiyle karşı karşıya olan, başsız kalmış Kaleliler diğer yandaysa Nefes ve Yiğit vardır. Tahir için tercih yapmak ölümden beterdir.

Bir yandan abisinin suçsuzluğunu ispatlamaya çalışırken diğer yandan kaçıp gittiğini düşündüğü Vedat, en tehlikeli haliyle yanı başındadır. Her şeyini kaybetmiş Vedat için tek bir savaş vardır; olanların suçlusu olarak gördüğü Tahir'in canını almak.

Deli Tahir ailesi ve sevdiği kadın arasında tercih yapabilecek midir? Tahir ve Nefes yanı başlarındaki Vedat tehlikesinden kurtulabilecekler midir? Yoksa Tahir ve Nefes'in sevda destanı, başladığı gibi Karadeniz'de mi son bulacaktır?

İşte 2.Sezon 1. fragmanı

2. Sezon 2. fragmanı

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >