Şener Şen: "Ben istemedim diye hayat duracak değil ya!"

şener şen
şener şen

Şener Şen'den yıllar sonra Babam ve Oğum filmiyle ilgili itiraf geldi! Şen, rolü neden kabul etmediğini açıkladı!

Şener Şen, Çınar Oskay'ın sorularını yanıtladı. Geçmişte kendisine Babam ve Oğlum filminde Çetin Tekindor'un oynadığı rolün geldiğini kabul eden Şen, rolü neden kabul etmediğini de açıkladı.

"O kadar çok şey geldi ki. Ben istemedim diye hayat duracak değil ya"
Kendisine çokça teklif geldiğini belirten Şen, kendisinin bu rollerden birini kabul etmediği için hayatın durmayacağını belirtti.
"O kadar çok şey geldi ki. Ben istemedim diye hayat duracak değil ya" Kendisine çokça teklif geldiğini belirten Şen, kendisinin bu rollerden birini kabul etmediği için hayatın durmayacağını belirtti.
"Kendimi o rolde görmüyorum"
Kendisine bu rolün geldiğini kabul eden Şen, rolü kabul etmeme sebebi olarak ise şu açıklamayı yaptı: "Burada kriter, benim, kendimim. Bazen beğendiğim bir senaryo oluyor ama kendimi o rolde görmüyorum. Bizim gibi afra tafralı bir toplumda bu pek söylenmez, “Ben bu rolü kıvırabilir miyim” sorgulaması yapılmaz. Ama ben neyi becerip beceremeyeceğimi bilirim"
"Kendimi o rolde görmüyorum" Kendisine bu rolün geldiğini kabul eden Şen, rolü kabul etmeme sebebi olarak ise şu açıklamayı yaptı: "Burada kriter, benim, kendimim. Bazen beğendiğim bir senaryo oluyor ama kendimi o rolde görmüyorum. Bizim gibi afra tafralı bir toplumda bu pek söylenmez, “Ben bu rolü kıvırabilir miyim” sorgulaması yapılmaz. Ama ben neyi becerip beceremeyeceğimi bilirim"
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >