Şener Şen filminin vizyon tarihi belli oldu!

Şener
Şener

Şener Şen'in başrolünde oynadığı "Yol Ayrımı" filminin vizyon tarihi belli oldu!

Şener Şen'in başrolünde oynadığı "Yol Ayrımı" filminin vizyon tarihi belli oldu.

İşte yayın tarihi!

                                    Film, 10 Kasım'da izleyici karşısına çıkacak.
İşte yayın tarihi! Film, 10 Kasım'da izleyici karşısına çıkacak.
Eşkıya'nın başrolü!

                                    Yedi yıl aranın ardından yönetmen koltuğuna oturan Yavuz Turgul, Eşkıya, Aşk Filmlerinin Unutulmaz Yönetmeni, Muhsin Bey ve Av Mevsimi gibi pek çok filmde birlikte çalıştığı Şener Şen’e yine başrolü vermişti.
Eşkıya'nın başrolü! Yedi yıl aranın ardından yönetmen koltuğuna oturan Yavuz Turgul, Eşkıya, Aşk Filmlerinin Unutulmaz Yönetmeni, Muhsin Bey ve Av Mevsimi gibi pek çok filmde birlikte çalıştığı Şener Şen’e yine başrolü vermişti.
Oyuncu kadrosu

                                    TMC’nin yapımcılığındaki Yol Ayrımı’nda ayrıca Rutkay Aziz, Nihal Yalçın, Tilbe Saran ve Mert Fırat’ın da aralarında bulunduğu oyuncular rol alıyor.
Oyuncu kadrosu TMC’nin yapımcılığındaki Yol Ayrımı’nda ayrıca Rutkay Aziz, Nihal Yalçın, Tilbe Saran ve Mert Fırat’ın da aralarında bulunduğu oyuncular rol alıyor.
Mazhar Kozanlı’ya hayat veriyor

                                    Mazhar Kozanlı’ya hayat veren Şen, hayatını babasından devraldığı tekstil imparatorluğunu büyütmeye adayan ve bunun için acımasız yöntemler izlemekten çekinmeyen bir karakteri canlandırıyor.
Mazhar Kozanlı’ya hayat veriyor Mazhar Kozanlı’ya hayat veren Şen, hayatını babasından devraldığı tekstil imparatorluğunu büyütmeye adayan ve bunun için acımasız yöntemler izlemekten çekinmeyen bir karakteri canlandırıyor.
Karşısına ilk çıkanlar aile fertleri

                                    Geçirdiği ağır trafik kazası sonrası farklı bir yaşam seçmeye karar veren Kozanlı’nın karşısına ilk çıkanlar aile fertleri olacak.
Karşısına ilk çıkanlar aile fertleri Geçirdiği ağır trafik kazası sonrası farklı bir yaşam seçmeye karar veren Kozanlı’nın karşısına ilk çıkanlar aile fertleri olacak.
Sayılı gün kaldı!
Heyecanla beklenen filmin yayınlanmasına sayılı günler kaldı.Kaynak: Medyaradar.com
Sayılı gün kaldı! Heyecanla beklenen filmin yayınlanmasına sayılı günler kaldı.Kaynak: Medyaradar.com
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >