Şener Şen: "Uzun süre sonra ilk kez bu kadar heyecanlanıyorum"

​Şener Şen: "Uzun süre sonra ilk kez bu kadar heyecanlanıyorum"
​Şener Şen: "Uzun süre sonra ilk kez bu kadar heyecanlanıyorum"

Usta sanatçı Şener Şen, 10 Kasım'da vizyona girecek olan yeni filmi Yol Ayrımı ile beyaz perdeye geri dönmeye hazırlanıyor. Sanatçı ise heyecanını "Uzun süre sonra ilk kez bu kadar heyecanlanıyorum" sözleriyle dile getiriyor.

Usta sanatçı Şener Şen, 10 Kasım'da vizyona girecek olan yeni filmi Yol Ayrımı ile beyaz perdeye geri dönmeye hazırlanıyor.

2010 yılında rol aldığı Av Mevsimi filminden bu yana kamera karşısına geçmeyen sanatçı, geçtiğimiz yıl Cumhurbaşkanlığı 2016 Kültür ve Sanat Büyük Ödülleri Sinema kategorisinde ödüle layık görülmüştü.

Cumhurbaşkanı Erdoğan kendisiyle ilgili olarak şu sözlere yer vermişti: "Şener Şen'i anlatmaya gerek var mı bilmiyorum? Zaten eserleriyle konuştu, konuşuyor, inşallah konuşacak. Türk sineması dendiğinde onun olmadığı bir sahnenin aklımıza gelmesi mümkün değildir. Hababam Sınıfı'ndaki Badi Ekrem'den Eşkıya'daki Baran'a, Züğürt Ağa'dan Kabadayı'ya geçmek kolay olmamıştır Tiyatro serüveni var ki, takdir edilesi bir durumun da üstündedir"

Şener Şen ise ödül konuşması olarak şu ifadelere yer vermişti

"Uzun süre sonra ilk kez bu kadar heyecanlanıyorum"

7 yıl sonra beyaz perdeye geri dönen Şen, film ile ilgili duygularını da aktardı. Çiğdem Onat ve Rutkay Aziz gibi usta isimler ile kamera karşısına geçen Şen: "Uzun süre sonra ilk kez bu kadar heyecanlanıyorum" ifadelerini kullandı.


Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >