Şener Şen’den sürpriz proje

genel
genel

Türk sinemanın iki ustası Şener Şen ve Yavuz Turgul, yeni proje için bir araya geldi.

Yirmi yıldır sadece Yavuz Turgul'un filmlerinde rol alan Şener Şen, geleneği yine bozmadı. Son olarak 2010'da 'Av Mevsimi'nde birlikte çalışan ikili, yeni bir film için kolları sıvadı. Yavuz Turgul, ismi henüz netleşmeyen projesinin senaryosunu tamamladı.

Habertürk'te yer alan habere göre; Yavuz Turgul'la Karaköy'de buluşan Şen yeni projeyi konuştu. Mekâna akşam saatlerinde gelen ikiliye, aralarında yapımcı Mine Vargı'nın da olduğu üç kadın eşlik etti. Şen, Turgul ve Vargı'nın ismi henüz açıklanmayan yeni filmlerinin ayrıntılarını konuştukları öğrenilirken filmde Şen'in, 'Banker Bilo'da olduğu gibi yine bir holding patronunu canlandıracağı belirtiliyor.

Önümüzdeki sezon vizyonda


Şener Şen detayları sır gibi saklanan filmde, 1980 tarihli 'Banker Bilo'da olduğu gibi yine holding patronu olarak izleyici karşısına çıkacak. Gösterim tarihi önümüzdeki sezon olarak belirlenen filmde usta oyuncuya eşlik edecek isimler yakında netleşecek. Şener Şen, Yavuz Turgul'un yazıp Ertem Eğilmez'in yönettiği 1980 tarihli 'Banker Bilo'da İlyas Salman'la başrolü paylaşmıştı.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >