"Seni de karını da harcarım!"Ünlü oyuncu ve eşi, 3 kişinin saldırısına uğradı!

hakan yılmaz ve eşi
hakan yılmaz ve eşi

Doğum gününü kutlayan ünlü oyuncu, hayatının şokunu yaşadı.

Ünlü oyuncu Hakan Yılmaz ve eşi hayatlarının en büyük şokunu yaşadı. Yılmaz ve eşi, doğum günü kutlaması için gittikleri otelde 3 kişi tarafından dövüldü.

Saldırganlar serbest kaldı

                                    Otel çalışanlarının ayıramadığı saldırı polis ekiplerinin saldırganları gözaltına almasıyla durdu. Vücutlarının çeşitli yerlerinde morluklar oluşan Yılmaz ile eşi, saldırganlardan şikayetçi oldu ve tedavi altına alındı. Saldırganlar ise ifadelerinin ardından serbest bırakıldı.
Saldırganlar serbest kaldı Otel çalışanlarının ayıramadığı saldırı polis ekiplerinin saldırganları gözaltına almasıyla durdu. Vücutlarının çeşitli yerlerinde morluklar oluşan Yılmaz ile eşi, saldırganlardan şikayetçi oldu ve tedavi altına alındı. Saldırganlar ise ifadelerinin ardından serbest bırakıldı.
Hakan Yılmaz'ın eşinin kafasına sert bir cisimle vuruldu

                                    
                                    Otele giren çiftin yanına isimleri Denizhan Vural ve Erdal Gökçe olan iki isim geldi. Vural, Yılmaz'a; "Sen beni tanıyor musun" diye sordu. Hakan Yılmaz da "Kusura bakmayın, tanıyamadım" yanıtını verdi. Bunun üzerine Denizhan Vural, "Sen beni nasıl tanımazsın. Seni ve karını' burada harcarım" dedikten sonra üç kişi, Hakan Yılmaz ve eşine otel lobisinde tekme tokat vurmaya başladı. Bu sırada Yılmaz'ın eşine sert bir cisimle vuruldu.
Hakan Yılmaz'ın eşinin kafasına sert bir cisimle vuruldu Otele giren çiftin yanına isimleri Denizhan Vural ve Erdal Gökçe olan iki isim geldi. Vural, Yılmaz'a; "Sen beni tanıyor musun" diye sordu. Hakan Yılmaz da "Kusura bakmayın, tanıyamadım" yanıtını verdi. Bunun üzerine Denizhan Vural, "Sen beni nasıl tanımazsın. Seni ve karını' burada harcarım" dedikten sonra üç kişi, Hakan Yılmaz ve eşine otel lobisinde tekme tokat vurmaya başladı. Bu sırada Yılmaz'ın eşine sert bir cisimle vuruldu.
Saldırıdan 1 saat önce Arnavutköy'de yemek yediler

                                    
                                    Yılmaz, Arnavutköy'de kendisi için düzenlenen doğum günü yemeğine katıldı. Daha sonra ise eşi Elif Yılmaz ile birlikte konaklamak için Etilerdeki bir otele gittiler.
Saldırıdan 1 saat önce Arnavutköy'de yemek yediler Yılmaz, Arnavutköy'de kendisi için düzenlenen doğum günü yemeğine katıldı. Daha sonra ise eşi Elif Yılmaz ile birlikte konaklamak için Etilerdeki bir otele gittiler.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >