"Senin ölmeni bekleyemem" Tayfun Erdoğan babası Emrah'tan ev istedi!

Emrah
Emrah

Ev sahibi olmak için babasının ölmesini beklemek istemediğini söyleyen Tayfun, babası Emrah'tan ev istedi!

"Duymayan Kalmasın"ın sunucusu Seren Serengil programında yer verdiği konu hakkında, Emrah’ın oğlu Tayfun Erdoğan'a yok yere tepki göstermediğini belirtti.

Ünlü sunucu, Emrah ve oğlu arasında yaşandığını iddia ettiği diyalogu da canlı yayında açıkladı.

"Ölmeni bekleyemem"
Seren Serengil, Tayfun’un babasını ziyaretinde ondan bir ev istediğini ve şu sözleri kullandığını ileri sürdü: "Baba seninle aramda çok fazla yaş farkı yok ve bir şeylere sahip olabilmek adına senin ölmeni bekleyemem bu yüzden de üzerime evlerinden birini geçir."
"Ölmeni bekleyemem" Seren Serengil, Tayfun’un babasını ziyaretinde ondan bir ev istediğini ve şu sözleri kullandığını ileri sürdü: "Baba seninle aramda çok fazla yaş farkı yok ve bir şeylere sahip olabilmek adına senin ölmeni bekleyemem bu yüzden de üzerime evlerinden birini geçir."
"Babasının hakkını ödeyemem"
Tayfun’un annesinin, “Babasının hakkını ödeyemem, onu yetiştirme sürecinde bana yardımları oldu. Oğlumuza da akıllar vermiştir" ifadelerini kullandığı iddia ediliyor.
"Babasının hakkını ödeyemem" Tayfun’un annesinin, “Babasının hakkını ödeyemem, onu yetiştirme sürecinde bana yardımları oldu. Oğlumuza da akıllar vermiştir" ifadelerini kullandığı iddia ediliyor.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >