Serdar Ortaç kendisi duyurdu! "Ayaklarım tutmuyor"

Serdar
Serdar

MS hastalığıyla savaşan ünlü sanatçı Serdar Ortaçç kendisi açıkladı! "Parmaklarım kilitleniyor, ayaklarım tutmuyor."

Ünlü şarkıcı Serdar Ortaç verdiği röportajda hayatını zehir eden MS hastalığını anlattı. Serdar, "Piyano çalarken parmaklarım kilitleniyor, ayaklarım tutmuyor" dedi.

"Yürürken dengede duramıyorum" 
Zor günler geçirdiğini belirten ünlü şarkıcı, "Piyano çalarken parmaklarım kilitleniyor. Bazen eller uyuşuk, ayaklar uyuşuk. Yürürken dengede duramıyorum" açıklamasında bulundu.
"Yürürken dengede duramıyorum" Zor günler geçirdiğini belirten ünlü şarkıcı, "Piyano çalarken parmaklarım kilitleniyor. Bazen eller uyuşuk, ayaklar uyuşuk. Yürürken dengede duramıyorum" açıklamasında bulundu.
"Dıştan iyiyim, ama içeriden yanıyorum"
Daha önce de hastalığıyla ilgili açıklamalarda bulunan Ortaç, "Dıştan iyiyim, ama içeriden yanıyorum. Sanki çimentoyu, alçıyı belime dökmüşler gibi. Sahnede 'Yaz Yağmuru'nu okuyorum mesela, hop yana kayıyorum toparlıyorum kendimi ve devam ediyorum" açıklamasında bulundu.
"Dıştan iyiyim, ama içeriden yanıyorum" Daha önce de hastalığıyla ilgili açıklamalarda bulunan Ortaç, "Dıştan iyiyim, ama içeriden yanıyorum. Sanki çimentoyu, alçıyı belime dökmüşler gibi. Sahnede 'Yaz Yağmuru'nu okuyorum mesela, hop yana kayıyorum toparlıyorum kendimi ve devam ediyorum" açıklamasında bulundu.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >