Seren Serengil dolandırıldı

Seren Serengil dolandırılma iddiasıyla gündemde.
Seren Serengil dolandırılma iddiasıyla gündemde.

Usta oyuncu Öztürk Serengil'in kızı olan Seren Serengil dolandırıcılık iddiasıyla gündemde. Televizyon programlarına ara verip YouTube kanalı açan Serengil, eski menajeri hakkında savcılığa suç duyurusunda bulunarak 'dolandırıcılık, güveni kötüye kullanma ve özel belgede sahtecilik' suçlarından şikayetçi oldu.

Şarkıcı Yaşar İpek'le geçtiğimiz yıl evlenen Seren Serengil, Cengiz Semercioğlu ile yaptığı televizyon programlarına ara vererek YouTube kanalı açtı. Magazinle ilgili her haberi paylaşan Serengil şu sıralar eski menajeri Merih Yılmaz tarafından dolandırıldığı iddiasıyla gündemde.

Şikayetçi oldu

Yanlış rakam söylemiş

Bir süre önce Deniz Akkaya ile yaşadığı sorun ile gündeme gelen Merih Yılmaz, İzmir'de düzenlenen gelinlik ve abiye fuarının katılımcı firmalarından birinin tanıtımı için ile Seren Serengil adına anlaşma yaptı. M. Y.'ye ait firma ile yapılan anlaşmaya göre Serengil fuarda firmanın standında tanıtım yapacaktı. Yılmaz, Serengil'e, M. Y.'nin şirketi ile 31.500 TL'ye anlaştığını söyledi. Serengil, 23 Ocak günü fuara katılıp firmanın standında tanıtım yaptı.

Serengil, menajer Yılmaz'ın kendisine beyan ettiği parayı Y.'nin şirketinden aldı. Ancak bir süre sonra taraflar arasındaki anlaşmanın 65 bin TL olduğunu Y.'den öğrendi. Y. bu konuda yazılı bir beyanda da bulundu. Y., Yılmaz'a banka yolu ile yaptığı ödemelerin dekontlarını da Serengil ile paylaştı. Y.'nin imzalı beyanı savcılık dosyasına da sunuldu.

Seren Serengil ve Yaşar İpek.
Seren Serengil ve Yaşar İpek.

Seren Serengil'in haberi yokmuş

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >