Seren Serengil, Helin Avşar’ı rahatsız eden adamı dövdürttü

Helin Avşar - Seren Serengil
Helin Avşar - Seren Serengil

Helin Avşar’ın davalık olduğu Ömer Akbaba’ya Seren Serengil dayağı

Helin Avşar’ın “Evimi gözetliyor” diyerek şikayetçi olduğu Ömer Akbaba, dava açıldıktan sonra Seren Serengil tarafından tehdit ve Seren Serengil’in asistanı tarafından darp edildiğini iddia etti. Seren Serengil'in özel bir kanalda sunuculuğunu yaptığı magazin programında konunun ele alınmasının ardından kanala giden Ömer Akbaba, burada darp edildiğini söyleyerek şikayetçi oldu.

Seren Serengil, Helin Avşar için darp etti

                                    Hülya Avşar’ın kardeşi Helin Avşar, Cumhuriyet Başsavcılığı’na Ömer Akbaba tarafından rahatsız edildiğini söyledi. Akbaba tarafından evinin gözetlendiğini iddia eden Avşar, şahsı şikayet etti. Avşar’ın ifadesine göre “Mahalledeki şarküteriye giderek, beni sormuş ve 'Onunla görüşeceğiz, beni işten kovdurttu, ekmeğimle oynadı, hesabımız bitmedi” tehditkâr bir şekilde konuşmuş. Ayrıca Avşar “Bu kişiyi evimi gözetlerken gördüm. Korunma istiyorum. Bu kişiden şikâyetçiyim" dedi. Bunun üzerine Akbaba'nın 4 ay süreyle Avşar'a yaklaşmamasına, karar verildi.
Seren Serengil, Helin Avşar için darp etti Hülya Avşar’ın kardeşi Helin Avşar, Cumhuriyet Başsavcılığı’na Ömer Akbaba tarafından rahatsız edildiğini söyledi. Akbaba tarafından evinin gözetlendiğini iddia eden Avşar, şahsı şikayet etti. Avşar’ın ifadesine göre “Mahalledeki şarküteriye giderek, beni sormuş ve 'Onunla görüşeceğiz, beni işten kovdurttu, ekmeğimle oynadı, hesabımız bitmedi” tehditkâr bir şekilde konuşmuş. Ayrıca Avşar “Bu kişiyi evimi gözetlerken gördüm. Korunma istiyorum. Bu kişiden şikâyetçiyim" dedi. Bunun üzerine Akbaba'nın 4 ay süreyle Avşar'a yaklaşmamasına, karar verildi.
Yargı sürecinde

                                    İstanbul Kadına Karşı Şiddetin Önlenmesi Bürosu, Ömer Akbaba'nın ifadesine başvurdu. Helin Avşar'ın geçen yıl çalıştığı fırına gönderdiği Ali isimli kişiden dayak yediğini de belirten garson, "Hülya ve Helin Avşar yaklaşık 2 aydır adam tutarak beni tehdit ettiriyor. Dövdürüyor. Çalıştığım dönerciye 100 lira verdirerek beni işten kovdurdular. 2 yıldır bunlar yüzünden hiçbir yerde çalışamıyorum. Beni mağdur eden ikisinden şikâyetçiyim" diye konuştu. Genç adamın ifadesi sonrası savcılık Ömer Akbaba hakkında, "Kişilerin huzur ve sükûnunu bozma" suçundan dava açtı.
Yargı sürecinde İstanbul Kadına Karşı Şiddetin Önlenmesi Bürosu, Ömer Akbaba'nın ifadesine başvurdu. Helin Avşar'ın geçen yıl çalıştığı fırına gönderdiği Ali isimli kişiden dayak yediğini de belirten garson, "Hülya ve Helin Avşar yaklaşık 2 aydır adam tutarak beni tehdit ettiriyor. Dövdürüyor. Çalıştığım dönerciye 100 lira verdirerek beni işten kovdurdular. 2 yıldır bunlar yüzünden hiçbir yerde çalışamıyorum. Beni mağdur eden ikisinden şikâyetçiyim" diye konuştu. Genç adamın ifadesi sonrası savcılık Ömer Akbaba hakkında, "Kişilerin huzur ve sükûnunu bozma" suçundan dava açtı.
Seren Serengil de şiddete başvurdu

                                    Hafta içi her gün, özel bir kanalda yayınlanan magazin programında sunucu olan Seren Serengil bu konuyu programında da konuştu. İddiaya göre Ömer Akbaba yayının yapıldığı yere gidip, programa katılarak durumu anlatmak istedi. Seren Serengil, Ömer Akbaba ile ilgili iddialar yüzünden Akbabaya, "Helin benim yakın arkadaşım. Seni dövdürteceğim" şeklinde tehditlerde bulundu. İddia edilen tehditlerin ardından stüdyodan ayrılan Ömer Akbaba, stüdyo dışındaysa Serengil'in talimatıyla asistanı tarafından darp edildi. Olayla ilgili savcılığa başvuran Ömer Akbaba'nın ihbarı sonrası olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
Seren Serengil de şiddete başvurdu Hafta içi her gün, özel bir kanalda yayınlanan magazin programında sunucu olan Seren Serengil bu konuyu programında da konuştu. İddiaya göre Ömer Akbaba yayının yapıldığı yere gidip, programa katılarak durumu anlatmak istedi. Seren Serengil, Ömer Akbaba ile ilgili iddialar yüzünden Akbabaya, "Helin benim yakın arkadaşım. Seni dövdürteceğim" şeklinde tehditlerde bulundu. İddia edilen tehditlerin ardından stüdyodan ayrılan Ömer Akbaba, stüdyo dışındaysa Serengil'in talimatıyla asistanı tarafından darp edildi. Olayla ilgili savcılığa başvuran Ömer Akbaba'nın ihbarı sonrası olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >