Seren Serengil'den olay açıklama: "Yanıma makyaj malzemeleri ve tonik aldım"

seren serengil
seren serengil

Gülben Ergen hakkında yaptığı açıklamalar sebebiyle hapse giren Seren Serengil, cezaevinden bir yazı yayımladı.

Seren Serengil, cezaevindeki ilk gününü avukatı aracılığıyla anlattı. Serengil seçtiği kitabın adıyla da manidar bir paylaşım da bulunmuş oldu.

Serengil'in yazısında şu ifadelere yer verildi: "Elime iki çöp torbası verdiler. İçine eşyalarımı koyayım diye. Bayağı bir şey getirmişim. Gören 6 ay kalacağım sanır. İçlik, yün çorap, iki pijama, iki eşofman, makyaj malzemeli, tonik. Kütüphaneden kitabımı seçtim. Bertrand Russell'ın 'Evlilik ve Ahlak.' Bir acıl butonumuz var. Yemek tabakları alınsın diye düğmeye bastım. Gardiyan tabakları siz yıkayacaksınız dedi. Buradaki birçok kadının içeride olma nedeni erkekler. Bir tek ben bir kadın yüzünden burdayım."

Serengil'in seçtiği kitap Gülben Ergen'e gönderme olarak yorumlandı. Serengil, Gülben Ergen'e yaptığı yorumlar sebebiyle 3 günlük zorlama hapis cezasına çarptırılmıştı.

Aralarında devam eden anlaşmazlıklar gündemi meşgul ederken, ikilinin yıllar önce kuliste çekildikleri bir fotoğraf, gündeme bomba gibi düştü.

'Kulis sohbeti' başlıklı fotoğrafın altında ''Genç assolist Seren Serengil ile manken Gülben Ergen ilk kez birlikte sahneye çıktıkları Stardust'ta program aralarında sohbet ettiler. Seren henüz şarkıcılıkta tecrübesi olmayan Gülben'e destek sözü de verdi'' notu dikkatleri çekti.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >