Serenay Sarıkaya hastaneye kaldırıldı

Serenay Sarıkaya dizi ve filmler olduğu kadar reklam kampanyalarıyla da adından söz ettiriyor.
Serenay Sarıkaya dizi ve filmler olduğu kadar reklam kampanyalarıyla da adından söz ettiriyor.

Başarılı oyuncu Serenay Sarıkaya son günlerde oldukça yoğun bir iş temposu içinde. Alice müzikalinde oynayan ve oldukça başarılı bir performans sergileyen Sarıkaya'nın reklam filmleri de devam ediyor. Ayrıca oyuncu Bergen'in hayatını anlatan bir sinema filminin hazırlığı içinde. Başarılı oyuncu tüm bu yorgunluklara dayanmadı ve hastanelik oldu.

Medcezir dizisinde sergilediği başarılı oyunculuk ile akıllara kazınan oyuncu Serenay Sarıkaya Alice müzikali ile adından söz ettiriyor. Oldukça başarılı bir performans sergileyen oyuncunun müzikali kapalı gişe oynuyor. İlginin yoğun olduğu ve 5 ay boyunca müzikal Sarıkaya'yı oldukça yordu. Yoğun bir tempoda çalışan ünlü oyuncu hastanelik oldu.

174 dile çevrilmişti

Lewis Caroll tarafından yazılan ve bugüne kadar 174 dile çevrilerek edebiyatın eserlerinden biri olma özelliğine sahip 'Alice Harikalar Diyarında' çağdaş bir müzikal uyarlama olarak sahnelenmeye devam ediyor. Alice Harikalar Diyarında oyununun başrollerini Serenay Sarıkaya, Enis Arıkan, Ezgi Mola, Şükrü Özyıldız, Merve Dizdar ve İbrahim Selim paylaşıyor.

Sarıkaya'nın Alice müzikalinden bir karesi.
Sarıkaya'nın Alice müzikalinden bir karesi.

Sosyal medyadan paylaştı

Müzikal için yoğun bir tempoda çalışan ünlü oyuncu Serenay Sarıkaya, hastanelik oldu. Sarıkaya, o anları ve yaşadığı yorgunluğu sosyal medya hesabından paylaştı. "Hayatımda ilk defa bu kadar zorlanıyorum" diyen Sarıkaya, şu ifadeleri kullandı:

Bunu buraya koymak istedim çünkü hatırlamak istedim. İçinde olduğum bu yeni dünyanın bana yaşattığı her şey, iyi veya kötü her tecrübe çok kıymetli benim için. Son üç oyundur serumlarla ayakta zor duruyorum. Bazen kaldırabileceğimden daha fazla stres ve gerginlik taşıyorum. Kolay değil yıllardır içinde bulunduğum televizyon, sinema oyunculuğundan çok farklı bir şey bu sahne.

Alıştığımın çok dışında bir tempo. Sahnenin başka kuralları var. Bir gün bir kalkıyorum sesim tamamen gitmiş mesela. "Ben bugün çok hastayım, gelemeyeceğim" diyemiyorsun. "Hasta nasıl olabilirsin ya? Nasıl dikkat etmezsin kendine! İlk defa çıktığın nasıl belli işte!" diye kızıyorsun bir de üstelik. Sahneye çıkmamak korkutmaya başlıyor seni. (Bir de tiz notalara çıkamamak) Kendini daha çok dinlemeye, kendine daha iyi bakmaya başlıyorsun... Hayatımda ilk defa bu kadar zorlanıyorum ama garip bir keyifte var işin içinde... Adrenalin... Her meslek zor elbette ama sahneye çıkmak, her seferinde yeni, organik, canlı bir performans ortaya koymak ne zormuş arkadaş... Bilmezdim bir gün bu kadar severek yapacağımı... Tüm sahneye gönül vermiş ustalara, arkadaşlarıma selam olsun... O "sahne tozu" damarlarıma girdi bir kere...

Serenay Sarıkaya'nın paylaştığı o gönderi.
Serenay Sarıkaya'nın paylaştığı o gönderi.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >