Serhat Akın: "Survivor'a gittiğime çok pişmanım"

​Serhat Akın: "Survivor'a gittiğime çok pişmanım"
​Serhat Akın: "Survivor'a gittiğime çok pişmanım"

Survivor 2017'de ünlüler takımında yarışan Serhat Akın'dan yarışma sonrası büyük bir itiraf geldi.

Yakın zamanda Survivor yarışması ile ekranlarda yer alan Milli eski futbolcu Serhat Akın'dan yarışma ile ilgili büyük bir itiraf geldi.

Yarışmaya katıldığı için pişman olduğunu dile getiren Akın, buna sebep olarak ise Panaroma programında hem kendisi hem de ailesi hakkında yapılan eleştirileri gösterdi.

Eski bir Survivor yarışmacısı olan Hakan Hatipoğlu'na sinirli olan Akın: "Hatıralar zedeleniyor. Sırt çantamı aldım gittim. Hiç ne olduğunu bilmiyordum. Ama bu kadar zor olacağını, bel altı vurmalar olacağını bilmiyordum. Şu beni çok üzdü: Panorama programlarında öyle bir algı yaratılmış ki... Hakan Hatipoğlu (Survivor yorumcusu), aşağılıkça 5 ay eleştirmiş. Bana, şerefsiz falan herşey desin, ama bu algının nereye gideceğini hesap etsin.İki çocuğum var. Eşime veya çocuklarıma küfür edilirse… Hatipoğlu’na ve bütün Panoramalacılara soruyorum: Onların karısına, çocuğuna küfür edilseydi hoşlarına gider miydi? Benim hanımım Survivor yarışmacısı değil. Eski yarışmacı Duygu Çetinkaya kim ki benim çocuğumun Türkçe bilmediğini söylüyor. Bunlar beni çok yaraladı" dedi.

Survivor'a gittiğime çok pişmanım

Yaşananların kanına dokunduğunu söyleyen Akın, programa katıldığı için pişman olduğunu belirtti: "Survivor’a gittiğime çok pişmanım. Aileme çok zarar verdi. Ya çocuğu olmayan, kimi kimsesi neyi olduğu belli olmayan biri benim çocuğuma Türkçe bilmiyorlar diyemez. Ben çocuklarına Rusça da öğretirim İtalyanca da Fransızca da... Sana ne! Çok belden aşağı vurulmuş. Müdahale edilmesi gerekir. Acun Ağabey, bir gün bana sorarsa diyeceğim budur. Bu olaylar beni çok etkiledi. Kanıma dokundu"

"İstedikleri kişiyi iyi yansıtabiliyorlar"

Program ile ilgili çarpıcı itiraflarda da bulunan Serhat Akın: "Gönüllü olarak gitseydim kazanırdım. Sokakta da bana bunu çok söylediler. Ünlü olmak, özellikle futbolcu olmak handikap. Ünsüzler hep ajitasyon içindeydi. İstedikleri kişiyi iyi yansıtabiliyorlar. İlhan Ağabey, beni aradı “Ya biz ne kadar kötü insanmışız. Sabriye ise dünya iyisi insanmış” dedi. Sabriye kötü insan değil. Oradaki herkes iyi. Ama birileri dersini iyi çalışmış, olayı iyi çözmüş!" açıklamasında bulundu.

Kaynak: Hürriyet

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >