Seri katilden bir cinayet şüphesi daha!

Mehmet Ali Çayıroğlu
Mehmet Ali Çayıroğlu

İşlediği 13 farklı cinayetle Türkiye'yi sarsan seri katilden, bir cinayet şüphesi daha!

Müge Anlı'nın geçtiğimiz sezonda aradığı Şeker Köseoğlu'nun katili, tüm aramalara rağmen bulunamamıştı. Ordu Akkuş'ta gerçekleşen olayın sır perdesi, ''Gasp edildim'' diye polisi arayan bir vatandaş sayesinde 9 Ağustos günü aralandı. 45 yaşındaki seri katil Mehmet Ali Çayıroğlu'nun telefonu da kendini ele verdi. Ordu'da yalnız yaşayan ve ölümleri şüpheli görünen 13 farklı kişiyi de Çayıroğlu'nun öldürdüğü ortaya çıktı.

Ordu'nun Akkuş ilçesinde Şeker Köseoğlu isimli kadının öldürülmesiyle başlayan ardından toplamda 13 kişinin katili olduğu ortaya çıkınca tutuklanan Mehmet Ali Çayıroğlu'ndan, bir cinayet şüphesi daha geldi.

14. kurban Ayşe Şen mi?

                                    Samsun'un Canik ilçesinde yaşayan Ayşe Şen, 7 Mart'ta köpeği ve 10 bin lira parasıyla kayboldu. Müge Anlı ve ekibinin 13 cinayetten sonra ortaya çıkardığı seri katil Mehmet Çayıroğlu'nun, yaklaşık 10 sene önce bu köyde yaşadığı ve evi Ayşe Şen'in olduğu yere çok yakında oturduğu ortaya çıktı. Şimdi, altı aydır kayıp Şen'in nerede olduğu araştırılıyor.
14. kurban Ayşe Şen mi? Samsun'un Canik ilçesinde yaşayan Ayşe Şen, 7 Mart'ta köpeği ve 10 bin lira parasıyla kayboldu. Müge Anlı ve ekibinin 13 cinayetten sonra ortaya çıkardığı seri katil Mehmet Çayıroğlu'nun, yaklaşık 10 sene önce bu köyde yaşadığı ve evi Ayşe Şen'in olduğu yere çok yakında oturduğu ortaya çıktı. Şimdi, altı aydır kayıp Şen'in nerede olduğu araştırılıyor.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >