Serkan Çayoğlu - Özge Gürel çifti evleniyor

Serkan Çayoğlu ve Özge Gürel
Serkan Çayoğlu ve Özge Gürel

Kiraz Mevsimi dizisindeki rollerini gerçek hayata taşıyan Serkan Çayoğlu ve Özge Gürel çifti, evlenmeye karar verdi.

Kiraz Mevsimi dizisinde başlayan ilişkilerini 3 yıldır sürdüren oyuncu çift Serkan Çayoğlu ve Özge Gürel, evlenmeye karar verdi.

Çiftin, yakın çevrelerine nikah müjdesi verdikleri iddia edildi.

Serkan Çayoğlu ve Özge Gürel
Serkan Çayoğlu ve Özge Gürel

Kiraz Mevsimi dizisi hakkında

Kiraz Mevsimi
Kiraz Mevsimi

Öykü, tekstil ve moda tasarımı bölümü öğrencisi, akıllı ve güzel bir kızdır. En büyük hayali başarılı bir moda tasarımcısı olmaktır. Bu konuda kendisine örnek aldığı ünlü modacı Önem Dinçer’e çizimlerini ulaştırmak için çok uğraşır. Öykü, en sonunda onun dikkatini çekmeyi başarır. Bu sırada hayatının aşkıyla karşılaşır: Ayaz Dinçer… Ayaz, Öykü’nün platonik aşık olduğu Mete’nin ortağı, aynı zamanda da idolü Önem Dinçer’in oğludur.

Ayaz, yakışıklı çapkın bir mimardır. Aşka inanmayan, bugüne dek hep tek gecelik ilişkiler yaşamış biridir. Öykü’yle hayatları kesişen Ayaz, ilk kez bir kızdan gerçekten etkilenir. Öykü’den daha ilk anda çok hoşlanır. Öykü’nün saf, çocuk halleri Ayaz’ın çok hoşuna gider. Ancak Öykü, Mete’ye aşıktır. Bunu öğrenen Ayaz, üzülerek de olsa ikiliyi bir araya getirmeye çalışır. Öykü ise, Mete’ye olan duygularını saklama peşindedir. Bir yanlış anlaşılma sonucu Öykü ve Ayaz sevgili taklidi yapmak zorunda kalırlar. Ancak ikili, zamanla birbirlerine gerçekten aşık olurlar.

Öykü, çocukluğundan beri hayalini kurduğu moda dünyasında adım adım başarı merdivenlerini çıkarken, aynı zamanda ilk defa Ayaz’la gerçek aşkı tadacaktır.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >
KAYNAK / HÜRRİYET