Sertab Erener'in vapur konseri tamamen kurgu çıktı!

aktüel
aktüel

Sertab Erener'in geçtiğimiz günlerde Kadıköy-Beşiktaş vapurunda 'tesadüfen sokak çalgıcılarıyla karşılaşıp' şarkı söylemesinin tamamen kurgu olduğu ortaya çıktı.

Kadıköy-Beşiktaş vapurunda geçen günlerde dinleti yapan müzisyenlere Sertab Erener eşlik etmişti. Vapurda çekilen görüntüler sosyal medyada paylaşım rekorları kırarken, Sabah gazetesi yazarı Mevlüt Tezel, olayla ilgili yeni bir iddia ortaya attı.

Olayın doğaçlama olmadığını söyleyen Tezel, Sertab Erener'in tesadüfen sokak çalgıcılarıyla karşılaşmadığını söyledi. Olayın tüm detaylarıyla bir prodüksiyon ürünü olduğunu ifade eden Tezel, “Sertab, günler öncesinden o vapurda ve o saatte bir proje için orada olacağının toplantısını yetkililerle yapmıştı. Hatta vapurda seslendirilecek 'Yanarım' şarkısı için bile İstanbul Büyükşehir Belediyesi Şehir Hatları A.Ş.'den izin alınmıştı” dedi.

Vapurun kalkmasına saatler kala Erener'in saç, makyaj ve styling için hazırlıklar yapmaya başladığını ve Sertab'ın ekibinden profesyonel iki kişi çekim ve kayıt yapmak için hazırlandığını söyleyen Tezel, “Günlerdir büyük bir hayranlıkla izleyip konuştuğunuz o görüntüler Sertab'ın abisi ünlü reklamcı Serdar Erener'in de içinde olduğu sokak çalgıcılarını da kapsayan bir proje aslında. Ekimizin birinci sayfasındaki fotoğraflar her şeyi anlatıyor. Proje hakkında henüz detaya ulaşamadım ama Sertab'ın kendi Youtube kanalında kullanmak üzere sokak çalgıcılarıyla ilgili bir çalışması olduğu iddia ediliyor. Bu sanatçının PR için yapılmış bir halkla bütünleşme projesi de olabilir. Belki de bu görüntüler Serdar Erener'in ajansına bağlı bir reklamda kullanılacak” dedi.

Tezel, Sertab'a eşlik eden sokak çalgıcılarının da Ateş Band grubu olduğunu sözlerine ekledi.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >