Sessizliğini bozdu! Ünlü oyuncudan aylar sonra ilk paylaşım

Barış Arduç

Kiralık Aşk dizisiyle yıldızını parlatan ünlü oyuncu, sosyal medyadaki sessizliğini bozdu.

Kiralık Aşk dizisiyle yıldızını parlatan, son rol aldığı projesi Mutluluk Zamanı filmiyle beklediği başarıyı elde edemeyen oyuncu Barış Arduç sessizliğini bozdu.

Kendisiyle ilgili son olarak Mayıs ayında bir paylaşımda bulunan Arduç, dün akşam bir fotoğrafını Instagram hesabına ekledi.

Uzun süredir ekranlardan uzak olan Arduç'un bu paylaşımı, "Ben buradayım" mesajı olarak yorumlandı.

İşte Barış Arduç'un o paylaşımı

Barış Arduç
Barış Arduç

Barış Arduç kimdir?

Barış Arduç
Barış Arduç

İsviçre'nin Scherzingen şehrinde 9 Ekim 1987 tarihinde doğmuştur. İlkokul eğitimini Sakarya Gölcük'te tamamlayan daha sonra Ortaokulu Bolu'da okuyan Arduç, lise son sınıftayken ailesiyle beraber İstanbul'a taşınmıştır. Liseden mezun olduktan sonra Kayserispor Akademisi'ni kazanarak ilk yıl devam etmiş ancak okula adapte olamadığı için İstanbul'a geri dönmüştür. Aktif bir şekilde dalgıçlık, futbol, basketbol, hentbol, yüzme gibi birçok spor dalıyla uğraşmıştır.

Türkiye Sualtı Sporları federasyonuna bağlı olan Şile'deki sahilde 8 yıl cankurtaranlık yapmıştır. Ekol Drama’da oyunculuk eğitimi alarak oyunculuğa adım atmıştır. Benim İçin Üzülme dizisi ve Bugünün Saraylısı dizilerinde de rol alarak oyunculuk yönünü geliştirmiştir. Ömer İplikçi karakterini canlandırdığı Kiralık Aşk dizisiyle şöhrete kavuşmuştur.

Oyunculuğunun yanı sıra sosyal sorumluluk projelerine duyduğu hassasiyetle tanınan Barış Arduç, bu sebeple birçok sosyal sorumluluk projesine destek vermektedir.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >