Sevdiğiniz filmler, Zorlu PSM'de izleyicisini bekliyor

Sevdiğiniz filmler, Zorlu PSM'de izleyicisini bekliyor
Sevdiğiniz filmler, Zorlu PSM'de izleyicisini bekliyor

Türk sinemasının kült olmuş filmleri, 25 Temmuz-12 Eylül tarihleri arasında Zorlu Performans Sanatları Merkezi'nde olacak.

Zorlu Performans Sanatları Merkezi (PSM), Yeşilçam filmlerini, hayranlarıyla buluşturuyor. Türk sinemasının sevilen filmleri, Zorlu Performans Sanatları Merkezi'ne ait Amfi'de, 25 Temmuz-12 Eylül tarihleri arasında seyircisiyle buluşacak.

Çarşamba akşamları saat 20.00'de gerçekleştirilecek ücretsiz etkinlikte gösterilecek olan filmler ve konuları şöyle:

Neşeli Günler - 25 Temmuz

Neşeli Günler
Neşeli Günler

Saadet ve Kazım çifti birbirleriyle yaklaşık 10 yıldır evli bir çifttir. 6 çocuğu olan çift turşu suyu sebebiyle sürekli kavga etmektedir, bu durum zamanla çifti boşanmaya götürür. Birbirlerinden 12 yıl boyunca haber alamayan 6 kardeşten 3'ü babalarında, 3'ü ise annelerinde kalır. 12 yılın sonunda bir araya gelmeyi başaran 6 kardeş, en büyükleri olan Zeynep öncülüğünde anne ve babalarını yeniden birleştirme operasyonuna girişir ve hikaye başlar.

Gülen Gözler - 1 Ağustos

Gülen Gözler
Gülen Gözler

Yaşar Bey, geçimini marangozlukla sağlayan bir babadır. Beş genç kızı olan Yaşar'ın en büyük sorunu, kızların evlilik yaşına gelmiş olmalarıdır. Sevdikleri olan kızlar, dar boğaz geçindikleri bu evde komik ama bir o kadar da hüzünlü bir evlilik komedisinin içerisine girerler ve hikaye başlar.

Süt Kardeşler - 8 Ağustos

Süt Kardeşler
Süt Kardeşler

Şaban, askerliğini denizci olarak yapan bir gençtir. Hayattaki en yakın dostu Ramazan, ailesinden en değerli parça ise süt annesi Adile'dir. Bir gün süt annesi Adile'den kendisine bir davet mektubu gelir, mektupta süt kardeşi Afife'nin de fotoğrafı vardır. Afife'ye fotoğraftan aşık olan Ramazan, bir plan tertip ederek Adile'nin karşısına süt oğlu Şaban olarak çıkar. Şaban ise Ramazan olmuştur. Amaç bellidir, Ramazan'ı Afife'ye yakın tutmak. Fakat bilmedikleri bir gerçek vardır: Komutanları Hüsamettin, Şaban'ın manevi dayısıdır. Hikaye de tam bu anda başlar.

Mavi Boncuk - 15 Ağustos

Mavi Boncuk
Mavi Boncuk

Yaşar, geçimini sinema biletleri satarak sağlayan bir babadır. Ortağı Kamil, ortağının yeğeni Cafer, oğlu Tarık ve komşusu Mıstık ile güzel ve sakin bir hayat sürmektedir. Bir gün Emel Sayın konserine gidip ücreti ödemedikleri için dayak yeyince, kendi hallerinde süren hayatları macera dolu bir serüvene yol alır. Çünkü bu dayağın bir karşılığı olmalıydı ve bu da ancak Emel Sayın'ı kaçırmakla mümkün olabilirdi.

Çöpçüler Kralı - 29 Ağustos

Çöpçüler Kralı
Çöpçüler Kralı

Zabıta memuru, görevinin verdiği yetkileri zorlayarak esnafın ve çöpçünün üzerinde büyük bir baskı kurar. Aynı mahallede oturan Hacer ise temizlikçilik yapmaktadır. Hacer'e aşık olan zabıta memuru, annesinin tepkisiyle karşılaşır. Mahallenin çöpçüsü Apti de Hacer'e aşıktır fakat parası yoktur. Bir gün yanlışlıkla girdiği bir gazino, kötü şansını bir anda değiştirir. Artık hayat Apti'ye gülecektir.

Hababam Sınıfı - 5 Eylül

Hababam Sınıfı
Hababam Sınıfı

Özel Çamlıca Lisesi'ne yeni atanan müdür muavini ve tarih öğretmeni Kel Mahmut, kopya çeken, okuldan kaçıp maçlara giden, hocalarla sürekli kafa bulan öğrencilerle dolu okuldaki Hababam Sınıfı'nı ilginç ceza yöntemleriyle disiplin altına almaya çalışır. Fakat aynı zamanda öğrencilerin haylazlığı dışında bu okulda ciddi olaylar da yaşanmaktadır. Peki ya Hababam Sınıfı, Mahmut Hoca’nın hakkından gelebilecek midir?

Sev Kardeşim - 12 Eylül

Sev Kardeşim
Sev Kardeşim

Zengin bir fabrikatörün oğlu olan Ferit, fabrika işçisi Alev tarafından oyuna getirilir. Arkadaşlarıyla iddiaya giren genç kız, fabrikatörün oğlunu kendine aşık edebilirse bu iddiayı kazanacaktır. Ancak işler istediği gibi gitse de Ferit’e karşı bir şeyler hissetmeye başlayınca, iki ailenin arasındaki ekonomik ve kültürel uçurum güçlü bir engelin oluşmasına sebep olur.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >