Sezai Aydın'ın gerçek ölüm nedeni belli oldu

Sanatçı Sezai Aydın
Sanatçı Sezai Aydın

Hayatını kaybeden sanatçı Sezai Aydın'ın (69) oğlu Arda Aydın, babasının koronavirüsten değil kalp yetmezliğinden hayatını kaybettiğini duyurdu.

John Rambo, Rocky Balboa, Bill Cosby, Fred Çakmaktaş karakterlerini, Al Pacino ve Rober de Niro gibi oyuncuları seslendiren Sezai Aydın'ın ölüm nedeni belli oldu.

Aydın’ın koronavirüsü nedeniyle yaşamını yitirdiği iddia edildi. Babasının korona nedeniyle ölmediğini söyleyen Arda Aydın, "Basında yer alan ‘koronadan vefat etti’ haberleri doğru değil. Babam zatürre geçirdi, bir süre önce de sağ bacağı ampute edildi" dedi.

Aydın sözlerini şöyle sürdürdü:

Sol bacağındaki diyabetik yaraları açıldı. Tekrar vücudunda yoğun bir enfeksiyon vardı, yoğun bakımda tutuluyordu. Enfeksiyondan mütevellit iyileşememe durumu söz konusu oldu. Yapılan son iki COVID testi de negatif çıktı. Kalp yetmezliğinden vefat etti babam”

  • Sezai Aydın kimdir?
  • 15 Şubat 1952’de Ankara’da doğan Sezai Aydın, Ankara Üniversitesi İktisadi ve Ticari İlimler Akademisi'nden mezun oldu. Şehir Tiyatroları sanatçısı olan Sezai Aydın, bugüne dek birçok yapımda rol aldı.
  • Bir dönem Keçiören Belediyesi'nde "Cumartesi Cumartesi" adında bir çocuk eğlence programı sunan Sezai Aydın, seneler boyunca birçok ünlü yerli ve yabancı karakterin seslendirmesini yaptı.
  • Sezai Aydın, bunların dışında Başkent İletişim Bilimleri Akademisi'nde, Seslendirme ve Oyunculuk dersleri verdi.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >