Sezen Aksu oy kullanamadan geri döndü

Sezen Aksu sahneleri bıraktığını açıklamıştı.
Sezen Aksu sahneleri bıraktığını açıklamıştı.

31 Mart Yerel Seçimleri için oy kullanma işlemleri başladı. Ünlü isimler erken saatlerde oy kullanma işlemlerini gerçekleştirmek için oy kullanacakları okullara gittiler. Ancak şarkıcı Sezen Aksu, Beykoz'da bulunan Sedat Simavi ortaokuluna erken gelince oyunu kullanamadan geri döndü.

Ünlü sanatçı Sezen Aksu, Mahalli İdareler Genel Seçimleri’nde oy kullanmak üzere sabahın erken saatlerinde Beykoz’da bulunan Sedat Simavi ortaokuluna geldi. Ancak ünlü sanatçı oy verme işleminin henüz başlamamasından olduğundan dolayı oyunu kullanamadı.

Daha sonra kullanacak

Oyunu daha sonra kullanmaya geleceğini söyleyen Sezen Aksu, okuldan ayrıldı. Öte yandan, vatandaşlar ünlü sanatçıya yoğun ilgi gösterdi. Aksu, hayranlarıyla fotoğraf çektirerek kimseyi kırmadı.

Sezen Aksu oy kullanmaya böyle geldi.
Sezen Aksu oy kullanmaya böyle geldi.

Oyunu kullandı

Aksu saat 16.30 sıralarında Sedat Simavi Ortaokuluna geldi. Aksu oy kullanmak için bir süre sırada bekledi. Aksu'nun beklediği sırada oy kullanmaya gelen bazı kişiler ünlü sanatçı ile fotoğraf çektirdi. Sezen Aksu daha sonra burada oyunu kullandı. Oy kullandıktan sonra basın mensuplarına açıklama yapan Aksu, "Vatandaşlık görevini yaptım. Hayırlı, uğurlu olsun. Herkes gibi görevimi yaptım. Sade vatandaşız hepimiz." dedi.

Hayranları geri dön çağrısı yapmıştı

Sezen Aksu 2 yıl önce sahneleri bıraktığını açıklamıştı. Aksu'nun geri dönmesini isteyen hayranları kampanya başlatmışlardı.

Sahibi olduğu SN Müzik’e iletilmek üzere Change.org sitesinde kampanya başlatan fan kulübü, sanatçıya şöyle seslendi:

“Biliyoruz, yorgunsunuz. Dinlenmek istiyorsunuz. Hepimizin böyle hissettiği zamanlar olur. Her şeyi bırakıp gitmek isteriz. Ama bilin ki biz sizi çok özledik ve eksikliğinizi her gün daha da derinden yaşıyoruz. Sizin dert paylaşma, hal hatır sorma, birbirimize sarılma, iç dökme, arınma buluşmaları gibi oluyordu. Biz tekrar şarkılarınızla dertleşmek, ağlamak, mutlu olmak istiyoruz. Yine kalp kalbe, göz göze olalım. Yine zor zamanlarda şarkılara sığınalım.

Şarkılarınızda‘Geri Dön’ diye seslendiğiniz gibi biz de size sesleniyoruz: ‘Bu sefer sen geri dön Sezen.”

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >