Sezon finaliyle Türk televizyon tarihine damgasını vurmuştu! İşte Çukur'un yeni sezon tarihi

Çukur
Çukur

11 Haziran'da yaptığı sezon finaliyle sosyal medyanın gündemine oturan Çukur dizisinin yeni sezon tarihi merakla bekleniyor. İşte Çukur'un yeni sezona merhaba demesinin kuvvetle muhtemel olduğu tarihler.

Sezon finaliyle sosyal medyaya ve Türk televizyon tarihine damgasını vuran Çukur'un yeni sezon tarihi merakla bekleniyor.

11 Haziran tarihinde sezon finali yapan dizinin Eylül ayında geri dönüş yapacağı kesinleşti. Pazartesi akşamları yayınlanan dizinin, bu programla, 3 - 10 - 17 ve 24 Eylül tarihleri arasında yayınlanacak olan yeni sezon ilk bölümüyle yayında olması bekleniyor.

Çukur sezon finalinde ne olmuştu?

Çukur
Çukur

Hem sembolü hem de karakterleriyle bir sezona damgasını vuran Çukur dizisi, nefes kesen bir bölüm ile sezon finali yapmıştı.

Haliç Kongre Merkezi'nde düzenlenen gala törenine dizinin hayranları akın etmişti. Otizm'e farkındalık kazandırmak amacıyla düzenlenen gala töreni, Hollywood filmlerinin galalarını aratmamıştı.

Çukur
Çukur

Çukur’un sezon finalinde; Çukur, Koçovalı ile Vartolu tarafının tam ortasında kaldı. Oğlu Selim’in ihanetiyle hayatının en büyük yıkımını yaşayan İdris Koçovalı, bu mücadelede mağlubiyetini ilan ederek Çukur’u Vartolu’ya bıraktı. Yamaç, savaşmaya devam ederken Akşın ve Celasun’un düğünü Koçovalılar için bir yıkımın başlangıcı oldu. Medet, Selim, Emrah ve Nazım ölürken, düğünde bulunan herkes yaralandı, Saadet ise kaçırıldı.

Çukur
Çukur

Tüm oyuncuların katıldığı, Çukur dizisi hayranlarının yoğun katılım gösterdiği gecede, dizinin müziklerini yapan sanatçılar sahneye çıkmış ve sevilen şarkıları hep bir ağızdan söylemişlerdi. Orijinal müziklerin bestecisi Toygar Işıklı da orkestra ekibiyle geceye renk katmıştı.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >