Sezona damga vurmaya hazırlanıyor! Merakla beklenen diziden ilk görüntüler yayınlandı

netflix
netflix

Daha önce Medcezir'de birlikte rol alan iki ünlü isim yıllar sonra bir arada.

Uzun süredir ekranlarda olmayan Çağatay Ulusoy ve şimdilerde internet dizisi Dudullu Postası ile seyircisi ile buluşan Hazar Ergüçlü 5 yıl sonra yeniden bir araya geliyor.

Medcezir'de birlikte rol almışlardı
Medcezir'de birlikte rol alan Hazar Ergüçlü ve Çağatay Ulusoy, şöhreti de bu diziyle elde etmişlerdi. Ergüçlü dizide şımarık bir sosyete kızını, Ulusoy ise varoşlardan gelen genç ve hırslı bir genci canlandırmıştı.
Medcezir'de birlikte rol almışlardı Medcezir'de birlikte rol alan Hazar Ergüçlü ve Çağatay Ulusoy, şöhreti de bu diziyle elde etmişlerdi. Ergüçlü dizide şımarık bir sosyete kızını, Ulusoy ise varoşlardan gelen genç ve hırslı bir genci canlandırmıştı.
Netflix'in ilk yerli dizisinde oynayacaklar
Netflix, Mayıs ayında ilk yerli Türk dizisini yayına vermeye hazırlanıyor. Çağatay Ulusoy, Ayça Ayşin Turan ve Hazar Ergüçlü'nün rol alacağı diziden ilk görüntüler de yayınlandı. Sete çıkan dizinin Mayıs ayında yayına başlaması bekleniyor.
Netflix'in ilk yerli dizisinde oynayacaklar Netflix, Mayıs ayında ilk yerli Türk dizisini yayına vermeye hazırlanıyor. Çağatay Ulusoy, Ayça Ayşin Turan ve Hazar Ergüçlü'nün rol alacağı diziden ilk görüntüler de yayınlandı. Sete çıkan dizinin Mayıs ayında yayına başlaması bekleniyor.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >