Show TV'nin iddialı dizisi final yapıyor

Darısı Başımıza

Show TV'nin büyük bir iddiayla başlattığı yaz dizisi için 5. bölümde final kararı verildi.

Show TV'nin yaz sezonuna merhaba diyen iki dizisinden biri için final kararı verildi. Başrollerini Mehmet Ozan Dolunay, Elif Doğan, Devrim Yakut ve Açelya Topaloğlu gibi ünlü isimlerin paylaştığı, farklı hikayesiyle dikkat çeken Darısı Başımıza projesinin 5. bölümde final yapmasına karar verildi.

Darısı Başımıza
Darısı Başımıza

Dizinin final yapmasına sebep olarak, aldığı düşük reytingleri gösterildi.

Darısı Başımıza dizisinin konusu

Darısı Başımıza
Darısı Başımıza

Tüm hayatını çocuklarına adamış bir annenin hayattan artık tek beklentisi çocuklarının mürüvvetini görmek. Fakat bu ne mümkün. Büyük kızı Rüya eski bir oyuncuya platonik aşık olmuş çevresindekileri göremez durumdadır. Küçük oğlu Serkan tam bir anne kuzusu ve annesini yalnız bırakmayacağa benziyor. Ortanca kızı Öykü ise yurt dışında işinde gücünde, kariyerinde genç bir kız.

Öykü’den hiç beklenmedik bir şekilde evleneceği haberini alan Zerrin büyük bir keyifle dünürleriyle tanışacağı günü beklemektedir. Kız isteme günü gelip çatmış ve Aksoy ailesi ile Arslansoy aileleri arasında geçmişten gelen bir sır perdesi aralanıyor. Ortalığın karışmasıyla geriye bir tutam aşk, bir yudum mutluluk ve boca kahkaha kalıyor.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >