Show Tv'nin iddialı dizisi Japonya uyarlaması çıktı

Kore dizileri

Japonya uyarlaması dizilere bir yenisi daha eklendi.

Kalp Atışı ve Kadın gibi Asya dizilerini uyarlayan MF Yapım, bir Japonya dizisini daha uyarladı. Başrolünde Gonca Vuslateri ve Seçkin Özdemir'in yer aldığı dizi dün akşam itibariyle yayın hayatına başladı.

Tehlikeli Karım konusu

                                    
                                    
                                    
                                    
                                    Kendini kocasına ve evine adamış; genç, güzel, zengin ve zeki bir kadındır. Hayatta onun için önemli olan tek şey kocası Alper’in ona duyduğu aşktır. Bunu onun elinden almaya kalktıklarında ortaya çıkan karakter, bir ev kadınına göre gerçekten tehlikelidir.
Tehlikeli Karım konusu Kendini kocasına ve evine adamış; genç, güzel, zengin ve zeki bir kadındır. Hayatta onun için önemli olan tek şey kocası Alper’in ona duyduğu aşktır. Bunu onun elinden almaya kalktıklarında ortaya çıkan karakter, bir ev kadınına göre gerçekten tehlikelidir.
Orijinali hakkında

                                    
                                    
                                    
                                    Tehlikeli Karım adıyla izlediğimiz dizi, "Boku no Yabai Tsuma" adlı Japonya dizisinden uyarlandı. Orijinali 2016 yılında yayınlanan dizi toplamda 9 bölüm sürmüştü.
Orijinali hakkında Tehlikeli Karım adıyla izlediğimiz dizi, "Boku no Yabai Tsuma" adlı Japonya dizisinden uyarlandı. Orijinali 2016 yılında yayınlanan dizi toplamda 9 bölüm sürmüştü.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >