Show TV'nin reyting birincisi o dizisi final yapabilir

Meleklerin Aşkı dizisi

Başrolünde Berkay Hardal ve Oya Başar'ın yer aldığı Meleklerin Aşkı dizisi için final haberleri gündeme gelmeye başladı.

Show TV'nin bu yaz için yayına koyduğu iki yaz dizisinden biri olan Meleklerin Aşkı, yayınlandığı Perşembe akşamında birinciliği elde ediyor.

Dizinin 4 puan seviyesinde kalmış olması, kanalın dizi için final kararı verdirebileceği şeklinde yorumlandı. Gazeteci Sina Koloğlu, köşesine taşıdığı konuyla ilgili olarak, "İzlenme oranı Total izleyicide 4.84... Yeni sezon için bu oranın bile yeterli olmayacağı iddia ediliyor. ‘Görevini tamamlar, finali yapar’ deniliyor" ifadelerini kullandı.

İşte Sina Koloğlu'nun o yazısı

Meleklerin Aşkı

Show TV diziyi neden kaldırdı?

'Darısı Başımıza' final yapıyor. İzlenme oranlarında gün birincisiydi. Peki niye bitiyor? Üç reyting yetmiyor. ‘Bedava ‘’Güldür Güldür Show’ tekrarları da aynı reytingi alıyorsa, niye para verelim?’ diye düşünülmüş olabilir. Bana gelen bilgilerin ana fikri bu... Diziyi çeken şirket ‘Erkenci Kuş’u da izleyiciyle buluşturuyor. Yapım, 8.5 reyting alıyor. “Bizim kanalın dizisi niye almıyor?” diye sorulduğunu tahmin ediyorum. Valla bizim ev ahalisi izliyordu ‘Darısı Başımıza’yı... Hiç de fena değildi.

O bile final yapabilir

Show TV’nin diğer yazlık dizisi ‘Meleklerin Aşkı’ da gün birincisi oluyor. İzlenme oranı Total izleyicide 4.84... (son hafta) Yeni sezon için bu oranın bile yeterli olmayacağı iddia ediliyor. “Görevini tamamlar, finali yapar” deniliyor.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >