Sıdıka'nın ağabeyi Samim'in son halini görenler şoke oluyor!

Sıdıka
Sıdıka

Efsane dizi Sıdıka'nın ağabeyini canlandıran Samim'in son halini görenler gözlerine inanamıyor!

Bir zamanların efsane dizisi Sıdıka'nın Samim'ini canlandıran Hakan Tanfer'in son halini görenler gözlerine inanamıyor.

Kimse tanıyamıyor!
Bir zamanların efsane dizisi 'Sıdıka'da Samim Saka karakterine hayat veren Hakan Tanfer'in son halini görenler, ünlü oyuncuyu tanıyamıyor.
Kimse tanıyamıyor! Bir zamanların efsane dizisi 'Sıdıka'da Samim Saka karakterine hayat veren Hakan Tanfer'in son halini görenler, ünlü oyuncuyu tanıyamıyor.
Mizah dergisi olarak yola çıkar
90'lı yıllara damgasını vuran televizyon dizisi, yola usta mizah yazarı Atilla Atalay'ın kaleminden çıkan bir mizah dergisi köşesi olarak çıkar; ardından TV dizisi olarak devam eder.
Mizah dergisi olarak yola çıkar 90'lı yıllara damgasını vuran televizyon dizisi, yola usta mizah yazarı Atilla Atalay'ın kaleminden çıkan bir mizah dergisi köşesi olarak çıkar; ardından TV dizisi olarak devam eder.
Başrolleri usta isimler paylaştı
Sinoplu bir ailenin, İstanbul'un bir köşesinde sürdürdüğü hayatın anlatıldığı dizinin başrollerinde Hasibe Eren, Fusün Demirel, Ali Erkazan, Hakan Tanfer gibi isimler yer alıyordu. Dizinin unutulmayan karakterleri arasında Sıdıka'nın belalı ağabeyi Hakan Tanfer'in canlandırdığı Samim'in son halini görenler şoke oluyor.
Başrolleri usta isimler paylaştı Sinoplu bir ailenin, İstanbul'un bir köşesinde sürdürdüğü hayatın anlatıldığı dizinin başrollerinde Hasibe Eren, Fusün Demirel, Ali Erkazan, Hakan Tanfer gibi isimler yer alıyordu. Dizinin unutulmayan karakterleri arasında Sıdıka'nın belalı ağabeyi Hakan Tanfer'in canlandırdığı Samim'in son halini görenler şoke oluyor.
Küçük Emrah karakterini seslendirdi
Sıdıka dizisiyle başlayan kariyerine,  Şaşıfelek Çıkmazı ile devam eden ünlü isim, Yeşilçam'da da seslendirme sanatçılığı yaptı. Hakan Tanfer, aynı zamanda şarkıcı Emrah'ın canlandırdığı Küçük Emrah karakterini seslendiren kişidir.
Küçük Emrah karakterini seslendirdi Sıdıka dizisiyle başlayan kariyerine, Şaşıfelek Çıkmazı ile devam eden ünlü isim, Yeşilçam'da da seslendirme sanatçılığı yaptı. Hakan Tanfer, aynı zamanda şarkıcı Emrah'ın canlandırdığı Küçük Emrah karakterini seslendiren kişidir.
İşte son hali!
İşte Sıdıka dizisinde Sıdıka'nın ağabeyini canlandıran Hakan Tanfer'in son hali.
İşte son hali! İşte Sıdıka dizisinde Sıdıka'nın ağabeyini canlandıran Hakan Tanfer'in son hali.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >