Sıfır Bir dizisinin oyuncuları yeni dizide buluşuyor: Sokağın Çocukları

Sıfır Bir dizisi yerini Sokağın Çocukları'na bırakıyor.
Sıfır Bir dizisi yerini Sokağın Çocukları'na bırakıyor.

Yayın hayatına YouTube'da başlayan Sıfır Bir dizisi bu dönem yayınlanan 6. sezonun ardından son bölümüyle seyircilere veda etti.

Amatör çekimleri ve kısıtlı bütçesine rağmen özellikle sosyal medyada giderek popülerlik kazanan dizi, BluTV'de yayınlanmaya başlamasının ardından milyonlarca diziseverin beğenisini kazandı.

Kısa sürede fenomene dönüşen Sıfır Bir'in bitişi hayranlarını üzse de yine aynı ekibin 'Sokağın Çocukları' adlı yeni diziyle döneceği haberi takipçilerini oldukça memnun etti.

Dizinin yine BluTV'de yayınlanacağını ve Sıfır Bir ekibinin kadroda yer alacağa haberini oyuncu Onur Akbay duyurdu.

Sıfır Bir, dijital platformlarda yayınlanan bir dizi olmasına rağmen, oldukça geniş bir izleyici kitlesine ulaşmayı başardı. Nitekim ilk olarak amatör ruh ve ekiple yola çıkan dizi, bugün Türkiye'nin yeni bölümleri en merakla beklenen yapımlarından birisi olmuştu. Sıfır Bir'in dün yayınlanan son bölümü serinin de final bölümü oldu ve dizi yayın YouTube'da başladığı yayın hayatına Türkiye'nin sevilen dizisi olarak BluTV'de veda etti.

Sıfır Bir 12 Haziran'da yayınlanan 6. sezon son bölümüyle ekranlara veda etti.

Yeni dizini detayları belli oldu

BluTV platformunda yayınlanan Sıfır Bir dizisinin yapımcıları, yeni sezon öncesi bir dizi daha kazandırıyor. Sıfır Bir oyuncu kadrosunda yer alan oyuncularının çoğunun yer alacağı projeyi duyurdu.

  • Sokağın Çocukları dizisi Sıfır Bir dizisinin yapımcıları tarafından yapılacak ve BluTV platformunda izleyicisiyle buluşacak.

Blutv platformu üzerinden izleyici ile buluşacak olan Sokağın Çocukları adlı dizinin ilk müjdesini Sıfır Bir'in sevilen oyuncusu Savaş Satış kendi Instagram hesabı üzerinden verdi. Dizinin bir diğer başarılı oyuncusu Onur Akbay’da Sokağın Çocukları'nın haberini sosyalmedya hesabında takipçileri ile paylaştı.

Yayın hayatına YouTube'da başlayan Sıfır Bir, final bölümünü BluTV'de yaptı.
Yayın hayatına YouTube'da başlayan Sıfır Bir, final bölümünü BluTV'de yaptı.

YouTube'dan BluTV'ye...

Yayın hayatına oldukça kısıtlı imkanlarla YouTube'da başlayan Sıfır Bir dizisi kısa sürede 1 milyonun üzerinde izlenme rakamlarına ulaştı. Adana'nın varoşlarında çekilen ve getto hayatını konu alan dizinin bu yükselen grafiği büyük yapım şirketleri ve televizyon kanallarının dikkatini çekmeye yetti.

YouTube'da geçirdiği 2 başarılı sezonun ardından yine bir diğer dijital yayın platformu olan BluTV'ye geçen Sıfır Bir, aldığı yatırım ve bütçe artışı ile standart dizilerin prodüksiyon kalitesine de ulaştı.

Sıfır Bir efsanesinin bir de filmi çekilyor

Sıfır Bir özellikle sosyal medyada ve genç nüfus karşısında oldukça ilgi gördü. Buna birçok sebep sayabiliriz fakat dizinin hikayesi ve gerçekliğe yakınlığı birçok genci hikayesine ortak etmeyi başardı.

Yönetmen Kadri Beran Taşkı ve Savaş Satış'ın konuk olduğu Kayıt Dışı programı.
Yönetmen Kadri Beran Taşkı ve Savaş Satış'ın konuk olduğu Kayıt Dışı programı.

Son sezon ile izleyicilerin karşısında olan Sıfır Bir'in yönetmeni Kadri Beran Taşkın ve başrolü Savaş Satış, geçtiğimiz 6 yılı, Sıfır Bir'in hayatlarında neleri değiştirdiğini, bundan sonrası için planlarını, sette yaşadıkları eğlenceli anları YouTube'da yayınlanan Kayıt Dışı programına anlattı. İlk oyunculuk deneyimleri ve ilk yönetmenlik tecrübelerini bu dizide kazanan ikili, hayatlarının nasıl değiştiğini yaşadıkları çarpıcı örneklerle açıkladı.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >