Sihirli Annem'in Tuğçe'si olarak tanındı! 2.5 ayda verdiği kilo ile bambaşka birisi oldu

​Sihirli Annem'in Tuğçe'si olarak tanındı! 2.5 ayda verdiği kilo ile bambaşka birisi oldu

Evlenip, bir kız çocuğu annesi olan genç oyuncu Damla Ersubaşı, 2.5 ayda verdiği kilo ile helal olsun dedirtti.

Sihirli Annem dizisinde canlandırdığı Tuğçe karakteriyle tanınan genç oyuncu Damla Ersubaşı, 2.5 ayda bambaşka birisi olmayı başardı.

Zehra adında bir kızı bulunan genç oyuncu, doğum sonrası aldığı kiloları veremedi. Bunun üzerine mide küçültme ameliyatı olan Ersubaşı, sadece 2.5 ayda 24 kilo vererek kendisini değiştirdi. Son halini görenler Ersubaşı'yı takip etti.

İşte Ersubaşı'nın kilo vermeden önceki hali ve şimdiki hali
İşte Ersubaşı'nın kilo vermeden önceki hali ve şimdiki hali
Damla Ersubaşı hakkında
21 Haziran 1993 yılında İstanbul'da doğdu. Beykent Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Oyunculuk bölümünde eğitim alan Damla Ersubaşı, ilk olarak, Meltem Cumbul ve Mehmet Ali Alabora'nın oynadığı Yılan Hikayesi adlı dizi ile ekran karşısına çıktı.
2003-2011 yılları arasında yayınlanan Sihirli Annem dizisinde oynadığı Tuğçe karakteri ile tanındı. LC Waikiki kataloglarında fotomodellik yaptı.2014 yılında Sabit Kanca 2 filminde Zeliş karakterini canlandırdı.2016 yılında iş adamı Mustafa Can Keser ile evlenen Damla Ersubaşı'nın 2017 yılında Zehra adında bir kızı oldu
Damla Ersubaşı hakkında 21 Haziran 1993 yılında İstanbul'da doğdu. Beykent Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Oyunculuk bölümünde eğitim alan Damla Ersubaşı, ilk olarak, Meltem Cumbul ve Mehmet Ali Alabora'nın oynadığı Yılan Hikayesi adlı dizi ile ekran karşısına çıktı. 2003-2011 yılları arasında yayınlanan Sihirli Annem dizisinde oynadığı Tuğçe karakteri ile tanındı. LC Waikiki kataloglarında fotomodellik yaptı.2014 yılında Sabit Kanca 2 filminde Zeliş karakterini canlandırdı.2016 yılında iş adamı Mustafa Can Keser ile evlenen Damla Ersubaşı'nın 2017 yılında Zehra adında bir kızı oldu
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >