Sinan Akçıl, CHP'li belediyeyi mahkemeye verecek

​Sinan Akçıl, CHP'li belediyeyi mahkemeye verecek
​Sinan Akçıl, CHP'li belediyeyi mahkemeye verecek

15 Temmuz'un yıldönümü için yapılan etkinliklere katıldığı için konseri iptal edilen Sinan Akçıl, CHP'li Belediyeyi mahkemeye verecek.

Ünlü şarkıcı Sinan Akçıl'ın, 15 Temmuz'un yıldönümü için yapılan etkinliklere destek olduğu sebebiyle CHP'li Hayrabolu Belediyesi tarafından konseri iptal edilmişti.

Bu olayın basına yansımasının ardından ise Hayrabolu Belediye Başkanı Fehmi Altayoğlu: "Bizim Sinan Akçıl ile sözleşmemiz yoktu" açıklamasında bulundu.

"Konu hukuk yolunda sonuç bulacaktır. Ne mutlu Türküm diyene ve ne mutlu doğruyu söyleyene"

Akçıl, bu açıklamanın üzerine sosyal medya hesabından ateş püskürdü: "Sayın Hayrabolu Belediye Başkanı basın toplantısında beni yalanlamış. Gerçekleri öğrenmek isteyen varsa konserin organizatörünü Neptun Alp'ten gereken bilgiyi öğrenebilir. Haftalar öncesinden belli olan konserimin, milletim için yer aldığım video yüzünden iptal edildiği bizzat tarafıma iletilmiştir. Her türlü yazışma ve belge menajerim Tülay Özçelik'te mevcut. 1.5 ay önce 10 Ağustos konseri takvime eklenip paylaşılmıştır. Üstelik bu olayı Ankara konserleri için büyüttüğümü söyleyecek kadar küçük bir düşünce yapısını Allah kimseye vermesin. Konu hukuk yolunda sonuç bulacaktır. Ne mutlu Türküm diyene ve ne mutlu doğruyu söyleyene"

🇹🇷

Sinan Akçıl (@sinanakcil)'in paylaştığı bir gönderi ()

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >