Sinemaseverlere müjde! Merakla beklenen filmin vizyon tarihi açıklandı

Film
Film

Merakla beklenen "Ayla" filminin vizyon tarihi belli oldu!

Yönetmenliğini Can Ulkay'ın üstlendiği, Kore Savaşı'nda geçen gerçek bir hikayeden uyarlanan Ayla'nın vizyon tarihi netleşti.

Tarihi netleşti!
Kore Savaşı sırasında kimsesiz bir şekilde bulduğu beş yaşındaki bir kızın bir buçuk yıl boyunca bakımını üstlenen Astsubay Süleyman Dilbirliği'nin hikayesini anlatan Ayla filminin vizyon tarihi netleşti. Dijital Yapım Evi yapımcılığında hayata geçirilen ve yönetmen koltuğunda Can Ulkay'ın oturduğu film 27 Ekim 2017 tarihinden itibaren seyirciyle buluşacak.
Tarihi netleşti! Kore Savaşı sırasında kimsesiz bir şekilde bulduğu beş yaşındaki bir kızın bir buçuk yıl boyunca bakımını üstlenen Astsubay Süleyman Dilbirliği'nin hikayesini anlatan Ayla filminin vizyon tarihi netleşti. Dijital Yapım Evi yapımcılığında hayata geçirilen ve yönetmen koltuğunda Can Ulkay'ın oturduğu film 27 Ekim 2017 tarihinden itibaren seyirciyle buluşacak.
27 Ekim'de beyaz perdede!
1950 yılında Kore Savaşı sırasında bulduğu Koreli yetim kız çocuğunu bir buçuk yıl boyunca büyüten astsubay Süleyman ile Ayla ismini koyduğu kız çocuğu, tekrardan ancak 60 yıl sonra bir araya gelebilmişti. İsmail Hacıoğlu, Çetin Tekindor, Kim Seol, Lee Kyung-Jin, Murat Yıldırım, Ali Atay, Taner Birsel, Damla Sönmez, Altan Erkekli, Meral Çetinkaya, Erkan Petekkaya gibi ünlü isiimlerden oluşan geniş bir kadroya sahip olan film 27 Ekim'de beyaz perdede.
27 Ekim'de beyaz perdede! 1950 yılında Kore Savaşı sırasında bulduğu Koreli yetim kız çocuğunu bir buçuk yıl boyunca büyüten astsubay Süleyman ile Ayla ismini koyduğu kız çocuğu, tekrardan ancak 60 yıl sonra bir araya gelebilmişti. İsmail Hacıoğlu, Çetin Tekindor, Kim Seol, Lee Kyung-Jin, Murat Yıldırım, Ali Atay, Taner Birsel, Damla Sönmez, Altan Erkekli, Meral Çetinkaya, Erkan Petekkaya gibi ünlü isiimlerden oluşan geniş bir kadroya sahip olan film 27 Ekim'de beyaz perdede.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >