Sınıftaki skandal görüntülere inceleme

Tekirdağ'da sınıfta skandal görüntüler!
Tekirdağ'da sınıfta skandal görüntüler!

Tekirdağ Çorlu'da bir lisede çekildiği iddia edilen skandal görüntüler! Öğretmenin kıyafetiyle alay eden, 'el şakası' yapan ve kucaklayarak havaya kaldırdığı görüntüler sosyal medyada büyük yankı uyandırdı. Öğrencilerin cep telefonları ile kaydettiği görüntülerin meydana çıkmasının ardından soruşturma başlatıldı.

Tekirdağ Çorlu'da bir lisede öğrenciler tarafından skandal görüntüler ortaya çıktı. Öğrencilerin öğretmenleri ile alay ettiği görüntülerin sosyal medyada hızla yayılmasının ardından okul idaresi de ilçe milli eğitim müdürlüğü de soruşturma başlattığı bildirildi.

Olay, Çorlu'da Ahievran Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde yaşandı. Öğrencilerin cep telefonları ile kaydettiği görüntülerin yansımasının ardından idari soruşturma başlatıldığı bildirildi. Öğrencilerin kaydettiği görüntülerde sınıfta ders anlatmaya çalışan bir öğretmenin öğrencileri tarafından alaya alınması yansıyor. Öğretmen ders anlattığı esnada ayağa kalkan, öğretmenin kıyafeti alay eden, tüm bunlarla da yetinmeyerek öğretmenini kucaklayan öğrenci arkadaşları tarafından kahkahalarla izleniyor.

Soruşturma başlatıldı

Çorlu Kaymakamı Levent Kılıç, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Ahi Evran Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde bir öğrencinin öğretmeninin kıyafetiyle alay ettiği, kulağına doğru hareket yaptığı ve belinden tutarak havaya kaldırdığı anların kaydedildiği görüntüleri izlediğini belirterek, olayla ilgili soruşturmanın başlatıldığını söyledi.

Söz konusu görüntülerin dün çekildiği bilgisini aldıklarını ifade eden Kılıç, "Biz de görüntüleri öğrenciler sosyal medyada paylaşınca gördük. Olayın içinde 3 öğrencinin adı geçiyor. Pazartesi günü bahse konu öğretmen ve öğrencilerle ilgili müfettişler okulda inceleme yapacak." dedi.

Öğretmene de soruşturma

Kılıç, konuyla ilgili idari soruşturmanın en kısa sürede tamamlanacağını ifade ederek, "Öğretmen bu olaylar yaşandıktan sonra hemen sınıftan çıkarak durumu okul idaresine bildirmeliydi. Ancak bunu yapmamış. O yüzden öğretmenle ilgili de soruşturma başlattık." ifadesini kullandı.

İşte o skandal görüntüler...

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >