Sırılsıklam'ın ünlü oyuncusu trafikte dehşet saçtı!

İbrahim Erkal
İbrahim Erkal

Başrollerini İbrahim Erkal ve Melis Yamalıoğlu'nun paylaştığı bir zamanların efsane dizisi Sırılsıklam'ın ünlü oyuncusu, trafikte dehşet saçtı!

Dokuz Eylül Üniversitesi Konservatuar Bölümü Öğretim Görevlisi İpek Sancar Kurteş, pazar günü geçirdiği trafik kazası sonrası karşı aracın sürücüsü tarafından darp edildi. Kurteş'i darp eden kişinin, İbrahim Erkal'la başrollerini paylaştığı Sırılsıklam dizisinin Mine karakteri Melis Yamalıoğlu olduğu ortaya çıktı.

''Beni araçtan indirip bütün gücü ile itti''

                                    Saldırı sonrasında 10 günlük rapor verilen Kurteş'in, aynı zamanda Dokuz Eylül Senfoni Orkestrası'nda flüt sanatçısı olduğu ve saldırı nedeniyle Sabancı Kültür Merkezi'ndeki konserde yer alamadığı öğrenildi. Diğer aracın kadın sürücüsü tarafından darp edilerek hakarete maruz kalan Kurteş, "Beni araçtan indirip bütün gücü ile itti. Boynumun üzerine asfalta düştüm. O sırada olayı görüp duran bir kişi, beni kurtardı. Bana saldıran kadını tuttu. Ben acılar içinde yerde kıvranırken, kendisini tutmaya çalışanlardan kurtulup bana tekme atmaya devam etti. Boynumda, sırtımda ve el bileğimde hasar var" açıklamasında bulundu.
''Beni araçtan indirip bütün gücü ile itti'' Saldırı sonrasında 10 günlük rapor verilen Kurteş'in, aynı zamanda Dokuz Eylül Senfoni Orkestrası'nda flüt sanatçısı olduğu ve saldırı nedeniyle Sabancı Kültür Merkezi'ndeki konserde yer alamadığı öğrenildi. Diğer aracın kadın sürücüsü tarafından darp edilerek hakarete maruz kalan Kurteş, "Beni araçtan indirip bütün gücü ile itti. Boynumun üzerine asfalta düştüm. O sırada olayı görüp duran bir kişi, beni kurtardı. Bana saldıran kadını tuttu. Ben acılar içinde yerde kıvranırken, kendisini tutmaya çalışanlardan kurtulup bana tekme atmaya devam etti. Boynumda, sırtımda ve el bileğimde hasar var" açıklamasında bulundu.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >