Sirkte aslan ve kaplan ata saldırdı!

Kuzey Çin
Kuzey Çin

Kuzey Çin'de bulunan bir sirkte, aslan ve kaplan, prova esnasında bir ata saldırdı. Olayın görüntüleri sosyal medyada büyük tepki topladı. İşte o görüntüler...

Kuzey Çin'de bulunan bir sirkte, aslan ve kaplan, prova esnasında bir ata saldırdı. Olayın görüntüleri sosyal medyada büyük tepki topladı.

Sirkte seyircilerin bulunmadığı ve eğitim amaçlı olarak hayvanlar ile ilgilenildiği esnada amatör bir kameraya yansıyan görüntülerde iki hayvan, beyaz bir ata saldırıp öldürmeye çalışıyor. Kanlar içinde kalan at, şans eseri olayı küçük sıyrıklarla atlatıyor.

Prova esnasında ata saldıran iki vahşi hayvan, çalışanlar tarafından kırbaçlanarak durdurulmaya çalışıldı fakat başarılı olunamadı. Taiyang Circus'ta çalışan Xu isimli adam, bir aslan ve bir kaplanın eyerin üzerinde ata binmesi şeklinde bir gösterinin provasının yapıldığını açıkladı.

Xu, gazetecilere bunun bir doğa yasası olduğunu söyleyerek "Aslanlar ve kaplanlar vahşi hayvanlardır, bu tamamen normal" açıklamasında bulundu. Xu ayrıca sirk personelinin saldırıya uğramasından korkmadığını çünkü hayvanların küçük yaştan beri kendileriyle beraber olduğunu belirtti.

İşte o görüntüler...

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >