Siyah pantolon anısından sonra, kanserden ölene kızına yazdığı mektupla ağlattı!

Alişan Kapaklıkaya
Alişan Kapaklıkaya

Anlattığı 'Siyah pantolon' hikayesi ile sosyal medyayı kasıp kavuran Alişan Kapaklıkaya, bu kez kanserden kaybettiği kızına yazdığı duygu dolu mektupla ağlattı!

Konuk olduğu TRT Diyanet ekranlarında anlattığı 'Siyah pantolon' hikayesi ile izleyenleri ağlatan Alişan Kapaklıkaya, şimdi de kanserden kaybettiği kızına yazdığı mektupla gündeme geldi.

Herkesi ağlattı!
Show TV ekranlarında Zahide Yetiş'e konuk olan Alişan Kapaklıkaya'nın geçtiğimiz aylarda kanserden kaybettiği kızına yazdığı mektubu, stüdyoyu ağlattı.
Herkesi ağlattı! Show TV ekranlarında Zahide Yetiş'e konuk olan Alişan Kapaklıkaya'nın geçtiğimiz aylarda kanserden kaybettiği kızına yazdığı mektubu, stüdyoyu ağlattı.
Kızına yazdığı mektubu okudu
Zahide Yetiş'e konuk olan Alişan Kapaklıkaya'nın geçtiğimiz aylarda kanserden kaybettiği kızına yazdığı mektubu okuyan Zahide Yetiş, hem stüdyoda bulunanları hem ekran karşısındakileri ağlattı.
Kızına yazdığı mektubu okudu Zahide Yetiş'e konuk olan Alişan Kapaklıkaya'nın geçtiğimiz aylarda kanserden kaybettiği kızına yazdığı mektubu okuyan Zahide Yetiş, hem stüdyoda bulunanları hem ekran karşısındakileri ağlattı.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >