Skype'ın Windows 10 uygulamasına para transferi özelliği eklendi

Skype
Skype

Uzunca bir süredir mobil uygulamaları üzerinden para transferi özelliğine imkan veren Skype, bu sistemi sonunda Windows 10 tarafına da taşıdı. Artık Microsoft ve PayPal hesabı olan herkes Skype'ın masaüstü uygulaması üzerinden para gönderip alabiliyor.

Skype'ta geçtiğimiz dönemlerde hem Android hem de iOSplatformlarındaki uygulamalara dahil edilen 'para transferi' özelliği son olarak Windows 10 tarafına da eklendi. Windows Insider kapsamında kullanıcıların beğenisine sunulan bu sistem, pratik ve bir o kadar da hızlı bir şekilde para gönderipalmayı sağlıyor.

Artık Windows 10 üzerinde Skype'tan birkaç tıklamayla para gönderip alabilmek mümkün.
Artık Windows 10 üzerinde Skype'tan birkaç tıklamayla para gönderip alabilmek mümkün.

Skype'tan para göndermek için ne gerekiyor?

Skype'ın bu yeni özelliğini Windows 10 ile birlikte masaüstünde kullanabilmek için öncelikle Microsoft ve PayPal hesabına ihtiyaç duyuluyor. Hesap bilgileri Skype'a girildiğinde 'Para' düğmesine tıklandığında işlem kolayca gerçekleştirilebiliyor. Üstelik karşı taraf herhangi bir tutar iletmeden bu sayede para istemek de mümkün hale geliyor.

Bildiğiniz gibi PayPal'ın ülkemizdeki faaliyetleri bir süredir durdurulmuş durumda. Dolayısıyla bu sistemi ülkemizde kullanmak isteyenlerin VPN çözümlerine başvurması gerekiyor.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >