Snapchat'ten yeni yatırım: Placed isimli şirket satın alındı

Snapchat
Snapchat

Toplamda 100'ü aşkın kişinin aktif olarak görev yaptığı Placed şirketi artık Snapchat bünyesinde faaliyetlerine devam edecek.

Snapchat, çok önemli bir adım atarak ürün satın alımlarını izleyerek çeşitli analizler yapan Placed isimli şirketi bünyesine kattı. Bu sayede Snap'in hedefi, uygulama içi reklamlarda seçenekleri çok daha etkin bir şekilde kullanabilmek. Bu adımla birlikte konum bazlıölçümleme çok daha profesyonel bir ele devredilmiş oluyor.

Şu anda 100'ü aşkın kişinin çalıştığı Placed'da ekip aynı şekilde görevine devam edecek. Ancak, bundan böyle yönetimsel faaliyetlerin tümü Snapchat'in Strateji Direktörü Imran Khan tarafından yürütülecek.

Snapchat'in bu satın almayla dünyadaki tüm kullanıcıları reklam amacıyla çok daha iyi izleyebileceği öngörülüyor.
Snapchat'in bu satın almayla dünyadaki tüm kullanıcıları reklam amacıyla çok daha iyi izleyebileceği öngörülüyor.

Snapchat'in başta Facebook ve Instagram karşısında her geçen gün daha da kan kaybettiği görülebiliyor. Dolayısıyla şirketin yeni adımlar atmasının en büyük sebebi de aslında bu. Konuyla ilgili olarak yapılan açıklama ise şöyle: "reklamların birden fazla yayıncıda ve mecrada çevrimdışı etkinliğini ölçmeye ve bunun için ortak bir ölçüt belirlemeye devam edeceğiz."

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >