Sokak modasının kraliçesi: Gigi Hadid

Gigi Hadid
Gigi Hadid

Sokak modasına bir ilham kaynağı! Gigi Hadid

Gigi Hadid İsrail’den sınırdışı edilen ve ailesiyle birlikte ABD’ye göç eden Filistinli gayrimenkul geliştirme uzmanı Muhammed Hadid’in kızı olan Gigi Hadid, aynı zamanda dini inancı ve Filistin kökeni hakkında "Müslüman olmaktan gurur duyuyorum" demiş ve bu sözleri ile sosyal medyada gündem olan ünlü isim Bella Hadid'in de kardeşi.

Göz kamaştıran güzelliği ve cesur stiliyle akıllara kazınan Gigi, genç yaşına rağmen yüksek moda sahnesinde boy gösteren ünlü isimlerin başında geliyor.

İşte Gigi'den sokak modası ilhamı!

İşte Hadid'in sokak modasına ilhamı!
İşte Hadid'in sokak modasına ilhamı!
Gigi Hadid kimdir? 
Gigi Hadid 23 Nisan 1995 yılında Los Angeles, Kaliforniya'da doğdu. İki küçük kardeşi olan Gigi'nin kız kardeşi Bella, erkek kardeşi Anwar'dır.
Gigi Hadid kimdir? Gigi Hadid 23 Nisan 1995 yılında Los Angeles, Kaliforniya'da doğdu. İki küçük kardeşi olan Gigi'nin kız kardeşi Bella, erkek kardeşi Anwar'dır.
"Müslüman olmaktan gurur duyuyorum" 
Gigi Hadid İsrail’den sınırdışı edilen ve ailesiyle birlikte ABD’ye göç eden Filistinli gayrimenkul geliştirme uzmanı Muhammed Hadid’in kızı olan Gigi Hadid, aynı zamanda dini inancı ve Filistin kökeni hakkında "Müslüman olmaktan gurur duyuyorum" demiş ve bu sözleri ile sosyal medyada gündem olan ünlü isim Bella Hadid'in de kardeşi.
"Müslüman olmaktan gurur duyuyorum" Gigi Hadid İsrail’den sınırdışı edilen ve ailesiyle birlikte ABD’ye göç eden Filistinli gayrimenkul geliştirme uzmanı Muhammed Hadid’in kızı olan Gigi Hadid, aynı zamanda dini inancı ve Filistin kökeni hakkında "Müslüman olmaktan gurur duyuyorum" demiş ve bu sözleri ile sosyal medyada gündem olan ünlü isim Bella Hadid'in de kardeşi.
Küçük yaşta spora başladı
Gigi 2013 yılında Malibu High School'dan mezun oldu. Üniversite döneminde voleybol kaptanlığı yapıp at binen ünlü isim, daha o yaşlarda spora merakıyla popüler oldu.
Küçük yaşta spora başladı Gigi 2013 yılında Malibu High School'dan mezun oldu. Üniversite döneminde voleybol kaptanlığı yapıp at binen ünlü isim, daha o yaşlarda spora merakıyla popüler oldu.
Televizyon macerası 2 yaşında başladı!
İki yaşındayken kamera karşısına geçen Gigi, ünlü Guess şirketinin "Baby Guess" reklamında oynadı ve böylece kariyerine ilk adımı atmış oldu. Küçük yaşlarında Guessde fotoğraf çekimleri yaptıran Gigi, birkaç yıl kariyerine ara verdi ve 2011 yılında geri dönerek IMG Models ajansı ile çalışmaya başladı.
Televizyon macerası 2 yaşında başladı! İki yaşındayken kamera karşısına geçen Gigi, ünlü Guess şirketinin "Baby Guess" reklamında oynadı ve böylece kariyerine ilk adımı atmış oldu. Küçük yaşlarında Guessde fotoğraf çekimleri yaptıran Gigi, birkaç yıl kariyerine ara verdi ve 2011 yılında geri dönerek IMG Models ajansı ile çalışmaya başladı.
Çok sayıda projede yer aldı
2012 yılından yeniden Guess markasının yüzü seçilen isim, Şubat 2014'de New York Moda haftasında ilk kez podyuma çıktı ve Desigual markasının gösterisini yaptı. Böylece ardından çok sayıda defilede ve reklam filminde yer almaya başlayan Gigi'nin önü açılmış oldu.
Çok sayıda projede yer aldı 2012 yılından yeniden Guess markasının yüzü seçilen isim, Şubat 2014'de New York Moda haftasında ilk kez podyuma çıktı ve Desigual markasının gösterisini yaptı. Böylece ardından çok sayıda defilede ve reklam filminde yer almaya başlayan Gigi'nin önü açılmış oldu.
Müslümanlara destek olmuştu!
ABD’de ırkçı paylaşımlarıyla gündeme gelen gazeteci Laura Loome, "Müslümanlar DEAŞ’ın saldırı düzenlediği New York sokalarında çarşaflarla dolaşarak bunu herkesin gözüne sokuyor. Saldırı düzenlenen bölgede çarşafla dolaşmama terbiyesine sahip olduklarını düşünürsünüz…Ama değiller. Bahse girerim bunu yapmaya bayılıyorlar" şeklinde skandal ifadelerine karşı, "Laura, seninle muhatap olmaktan nefret ediyorum, ama sana söylemeliyim, sen lanet olası bir moronsun" ifadelerini kullanmıştı.
Müslümanlara destek olmuştu! ABD’de ırkçı paylaşımlarıyla gündeme gelen gazeteci Laura Loome, "Müslümanlar DEAŞ’ın saldırı düzenlediği New York sokalarında çarşaflarla dolaşarak bunu herkesin gözüne sokuyor. Saldırı düzenlenen bölgede çarşafla dolaşmama terbiyesine sahip olduklarını düşünürsünüz…Ama değiller. Bahse girerim bunu yapmaya bayılıyorlar" şeklinde skandal ifadelerine karşı, "Laura, seninle muhatap olmaktan nefret ediyorum, ama sana söylemeliyim, sen lanet olası bir moronsun" ifadelerini kullanmıştı.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >