Sokakta buldukları köpeğin suratını görünce gözlerine inanamadılar

Polisler buldukları köpeğin kuyruğunun burnunun ve kulaklarının kesildiğini görünce şaşkına döndü
Polisler buldukları köpeğin kuyruğunun burnunun ve kulaklarının kesildiğini görünce şaşkına döndü

Detroit’teki polisler Baron ismindeki rottweiler cinsi köpeği terkedilmiş halde buldu. Polisler buldukları köpeğin kuyruğunun burnunun ve kulaklarının kesildiğini görünce şaşkına döndü, durumu hayvan hakları derneği olan Michigan Humane Society’ye bildirdi.

Amerika polisi kulakları, burnu, kuyruğu kesilmiş halde bulduğu rottweiler cinsi köpeği hayvan hakları derneği olan Michigan Humane Society’ye teslim etti.

Gönüllüler, Baron’a yardım etmek için olay yerine gelirken, köpeğe işkence yapan canavarın bulunmasını istedi.

Michigan Humane Society derneğinden Valerie Bennet, The Huffington Post’a verdiği demeçte köpeğin kendisine yapılan işkenceye rağmen insanlara olan güvenini kaybetmediğini belirterek, “Böylesine bir travma geçiren bir köpekten iyi bir köpek olmasını bekleyemezsiniz; ancak o son derece uslu ve sevecen” dedi. Yaralı halde bulunan Baron birçok operasyona girdi ve zamanla eski görüntüsüne kavuştu, Valerie ve arkadaşları ise köpeği iki ay içinde sahiplendirdi.

Baron’un yeni ailesi Michigan Humane Society’ye “Harika bir duygu. Sadece bizim onu değil, onun da bizi seçtiğini düşünüyoruz” dedi.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >