Sokakta 'Macerana' dansı yapan çocuk gözaltına alındı

Suudi Arabistan
Suudi Arabistan

Suudi Arabistan'ın Cidde şehrinde kalabalık bir caddede trafiği durdurarak 1990'lı yılların hit şarkısı 'Macarena'nın ünlü dansını taklit eden çocuk gözaltına alındı.

Suudi Arabistan'ın Cidde şehrinde kalabalık bir caddede trafiği durdurarak 90'lı yılların hit şarkısı 'Macarena'nın ünlü dansını taklit eden 14 yaşında ki çocuk polis ekipleri tarafından gözaltına alındı.

Suudi Arabistan'da sokakta Macerana dansı yapan 14 yaşındaki çocuk, "Yanlış kamusal davranış ve trafiği engellemek" suçlamalarından gözaltına alındı.

Videosu sosyal medyada tıklanma rekoru kırdı

Suudi Arabistan'ın Cidde şehrinde salı günü sosyal medyaya yüklenen video fenomen oldu. 14 yaşında ki bir çocuk 90'lı yıllara damgasını vuran Macarena dansını yol ortasında yaptı. Trafik ışıklarında, kulağında kulaklıkla müziği dinleyip, dans eden çocuk, 45 saniyelik videosuyla paylaşım rekoru kırdı.

Yaptığı dans başına iş açtı

Suudi polisi 14 yaşındaki çocuğu gözaltına aldı. Yapılan açıklamaya göre, adı ve milliyeti söylenmeyen genç, "Yanlış kamusal davranış ve trafiği engellemek" suçlamalarından sorguya çekildi. Resmi olarak ceza alıp almayacağı henüz bilinmiyor.

İşte o video..

Kaynak: BBC

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >