Şoke eden gerçek: Yıllarca annesi bildiği kadın, erkek çıktı

Yıllarca annesi bildiği kadın, erkek çıktı
Yıllarca annesi bildiği kadın, erkek çıktı

Gerçek Müge Anlı'da ortaya çıktı.

Ekranların fenomen programı Müge Anlı, yine şoke edici bir olaya sahne oldu. Şükran Aktaş isimli kadın 8 Mart tarihinde fenalaşarak Silivri Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Fakat tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Bu acı olay bir gerçeği de ortaya çıkardı: Aktaş, aslında kadın değil erkekti. Bu gerçeği duyan 22 yaşındaki kızı sinir krizleri geçirirken eşi ise gerçeği kabullenemeyerek; “Nasıl olur, benim eşim kadın, üstelik benden bebek dünyaya getirdi" dedi.

Hemşirelik yaptı, kayıp nüfus cüzdanını kullandı

Olaya el koyan polis kocanın ifadesine başvurdu. Mağdur koca: Eşim yıllarca Çapa Tıp Fakültesi Hastanesi'nde hemşire olarak çalıştı. Benden hamile kaldığını söylemişti. Bebeğimiz dünyaya geldi. Olanlara inanamıyorum" dedi. Aktaş'ın 22 yaşındaki kızı ise bunalıma girerek:“Peki benim gerçek ailem kim" diye sorgulamaya başladı.


Kimliğin asıl sahibesi yaşıyor
Kimliğin asıl sahibesi olan Şükran Aktaş ise olayı şöyle anlattı: “Yıllar önce nüfus cüzdanımı kaybetmiştim. Beni polis merkezine çağırdılar. Ölü göründüğümü söylediler. Ben hayattayım. Yıllar önce çalınan nüfus cüzdanımla neler yaşanmış. Ben de şoktayım"

Asıl adı Nail Ç. , bebeği fakir bir aileden evlatlık almış

22 yaşındaki genç kızın asıl ailesi iddialara göre fakir bir aile ve kızlarını asıl ismiyle Nail Ç.'ye evlatlık vermiş durumdalar. Nail Ç.'yi geçmişten tanıyarak yayına bağlanan bir kişi olayı şöyle aktarıyor: “Kumburgaz'ın eskileri Nail'i tanır. O yıllarda erkek olarak denize giriyordu. Bir gün kadın mayosuyla denize girdiğini gördük ama henüz ameliyatla kadın olmamıştı. Ondan birkaç gün sonra kucağında bir bebek gördüm. Kendisine sordum, fakir bir kadından evlatlık olarak aldığını söyledi. Sonra da ortadan kayboldu."

Kumburgaz'da butik işletiyordu

Nail Ç.'yi Şükran Aktaş kimliği ile Kumburgaz'dan tanıyan kişiler ise yayına bağlanarak:“Kumburgaz'da herkes onu tanır. Handan butiğin sahibiydi. Çok candan biriydi. Onun erkek olduğunu hiç kimse anlayamazdı. Kadından daha kadındı" şeklinde açıklamalarda bulundu.


Peki şimdi ne olacak?

Polis; arkasında sır gibi bir gerçek bırakan Nail Ç.'nin gizlediklerinin peşinde. Erkek olduğunu nasıl gizlemişti? Hemşirelik diploması sahte miydi? En önemlisi doktorlar onun hemşire olmadığını nasıl anlamamışlardı? Polis şimdi tüm bu soruların yanıtını arıyor.




Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >