Şoke olacaksınız! Ali Sunal'dan yıllar sonra gelen itiraf

Sunal
Sunal

Kemal Sunal'ın oğlu Ali Sunal, öyle bir itirafta bulundu ki...

Kemal Sunal'a ait eşyaların yer aldığı serginin açılışında konuşan Ali Sunal, öyle bir itirafta bulundu ki...

Doğum gününe özel sergi açılışı!

                                    
                                    Kemal Sunal'ın doğum gününe özel planlanan sinema ve özel yaşamına ait eşyalarının yer aldığı sergiyi; Sunal'ın eşi Gül Sunal, oğlu Ali Sunal ve kızı Ezo Sunal açtı.
Doğum gününe özel sergi açılışı! Kemal Sunal'ın doğum gününe özel planlanan sinema ve özel yaşamına ait eşyalarının yer aldığı sergiyi; Sunal'ın eşi Gül Sunal, oğlu Ali Sunal ve kızı Ezo Sunal açtı.
"Özel raporu bile saklamış"

                                    
                                    Gül Sunal, "Kemal her şeyi biriktirirdi. Evlenmemiz için aldığımız özel raporu bile saklamış. Oğlunun sünnetinde giydiği kıyafeti bile bu sergide" dedi.
"Özel raporu bile saklamış" Gül Sunal, "Kemal her şeyi biriktirirdi. Evlenmemiz için aldığımız özel raporu bile saklamış. Oğlunun sünnetinde giydiği kıyafeti bile bu sergide" dedi.
Ali Sunal'dan duygu dolu itiraf!

                                    
                                    Babasının filmlerini izleyemediğini söyleyen Ali Sunal ise "İleride bir çocuğum olursa dedesini tanıtmak için belki izleyebilirim" diye konuştu.
Ali Sunal'dan duygu dolu itiraf! Babasının filmlerini izleyemediğini söyleyen Ali Sunal ise "İleride bir çocuğum olursa dedesini tanıtmak için belki izleyebilirim" diye konuştu.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >