Şoke olacaksınız! Beline öyle bir şey saplandı ki...

Demir
Demir

Böyle iş kazası görülmedi! İşçinin beline saplanan 40 cm uzunluğundaki demir, görenleri hayrete düşürdü.

ABD Texas'ta şoke edici bir olay yaşandı. Justin isimli işçinin beline, 40 cm uzunluğunda bir çubuk saplandı. 43 yaşındaki adam, çit dikerken beline saplanan demir nedeniyle aniden yere devrildi.

Beline demir çubuk saplandı!
Olay yerine çağrılan ambulans görevlileri, ilk yardım esnasında helikopter ve itfaiye de çağırdı. Acilen ameliyata alınan Justin'in içinden çubuk çıkarıldı. Talihsiz adamın ameliyattan sonra çekilen görüntüleri, mucize gibiydi.
Beline demir çubuk saplandı! Olay yerine çağrılan ambulans görevlileri, ilk yardım esnasında helikopter ve itfaiye de çağırdı. Acilen ameliyata alınan Justin'in içinden çubuk çıkarıldı. Talihsiz adamın ameliyattan sonra çekilen görüntüleri, mucize gibiydi.
Bu bir mucize!
Doktorlar, çubuğun riskli bölgeleri sıyırdığını söyleyerek, “Birkaç santim sola gitseydi, böbreğe gelirdi. Birkaç milimetre ile böbreği besleyen damarları ıskaladı. Biraz yukarı gitseydi mideyi, biraz aşağıda bağırsakları vururdu. Milimetreler ile hayatta kaldı” açıklamasında bulundu.
Bu bir mucize! Doktorlar, çubuğun riskli bölgeleri sıyırdığını söyleyerek, “Birkaç santim sola gitseydi, böbreğe gelirdi. Birkaç milimetre ile böbreği besleyen damarları ıskaladı. Biraz yukarı gitseydi mideyi, biraz aşağıda bağırsakları vururdu. Milimetreler ile hayatta kaldı” açıklamasında bulundu.
''Sırtımda biraz ıslaklık hissettim''
Justin ise bu talihsiz olayı şöyle anlatıyor; ''Olay aniden oldu. Birden sırtımda ağırlık hissettim ve yere devrildim. Önüme baktığımda akan kanı görmüyordum. Sırtımda da çok az ıslaklık hissettim. Aşırı bir kaybım yoktu. Garip bir şekilde, hiç ağrımda yoktu. Evet, içimde bir şeyler vardı; bir şeyler tersti ama ağrım yoktu.''
''Sırtımda biraz ıslaklık hissettim'' Justin ise bu talihsiz olayı şöyle anlatıyor; ''Olay aniden oldu. Birden sırtımda ağırlık hissettim ve yere devrildim. Önüme baktığımda akan kanı görmüyordum. Sırtımda da çok az ıslaklık hissettim. Aşırı bir kaybım yoktu. Garip bir şekilde, hiç ağrımda yoktu. Evet, içimde bir şeyler vardı; bir şeyler tersti ama ağrım yoktu.''
Doktorlar müjdeyi verdi!
İki hafta hastanede kalan talihsiz adam, daha sonra tekerlekli sandalye ile hastaneden ayrıldı. Doktorları iyileşme olasılığının yüksek olduğunu söylerken, birkaç haftaya kalmadan sandalyeden de kurulacağının müjdesini de verdi.
Doktorlar müjdeyi verdi! İki hafta hastanede kalan talihsiz adam, daha sonra tekerlekli sandalye ile hastaneden ayrıldı. Doktorları iyileşme olasılığının yüksek olduğunu söylerken, birkaç haftaya kalmadan sandalyeden de kurulacağının müjdesini de verdi.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >