Son dakika: Antalya'da korkutan deprem! AFAD büyüklüğünü duyurdu... Çevre illerden de hissedildi

Antalya'da korkutan deprem
Antalya'da 4.9 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Deprem Isparta, Denizli, Konya ve Muğla'dan da hissedildi. Antalya Valiliği'nden korkutan deprem sonrası ilk açıklama geldi.
Depremin büyüklüğüne ilişkin resmi açıklama geldi. AFAD'dan yapılan açıklamaya göre depremin büyüklüğü 4.9 olarak merkez üssü ise Serik olarak açıklandı. Deprem Isparta, Denizli, Konya ve Muğla'dan da hissedildi.
#DEPREM
— AFAD Deprem (@DepremDairesi) December 8, 2025
Büyüklük:4.9 (Mw)
Yer:Serik (Antalya)
Tarih:2025-12-08
Saat:13:21:35 TSİ
Enlem:37.15444 N
Boylam:30.85556 E
Derinlik:28.25 km
Detay:https://t.co/4UwkvyJ0uI@afadbaskanlik @trthaber @anadoluajansi
Öte yandan Antalya Kemer açıklarında saat 12:34'te 3.6 büyüklüğünde deprem meydana gelmişti. Antalya Valiliği korkutan deprem sonrasında yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:
- "Saat 13.21'de Merkez Üssü Serik (Antalya) olan 4.9 şiddetinde bir deprem Meydana gelmiştir. Gelen ilk bilgilere göre olumsuz bir durum yoktur. Saha taramalarımız devam etmektedir. Depremden etkilenen tüm vatandaşlarımıza geçmiş olsun."