Son dakika! Münir Özkul vefat etti

Münir
Münir

Usta oyuncu Münir Özkul, 93 yaşında hayatını kaybetti!

Hababam Sınıfı'nın Mahmut Hocası olarak gönüllerde taht kuran usta oyuncu Münir Özkul, 93 yaşında hayatını kaybetti.

93 yaşında vefat etti

                                    
                                    
                                    2003 yılından bu yana Kronik Obstrüktif Akciğer (KOAH) ve demans hastalığı ile mücadele eden Yeşilçam’ın usta ismi Münir Özkul, bu sabah İstanbul’daki evinde vefat etti.
93 yaşında vefat etti 2003 yılından bu yana Kronik Obstrüktif Akciğer (KOAH) ve demans hastalığı ile mücadele eden Yeşilçam’ın usta ismi Münir Özkul, bu sabah İstanbul’daki evinde vefat etti.
Behzat Uygur: Sadece bedenen ayrılıyorlar aramızdan

                                    
                                    Münir Özkul'un ölümü nedeniyle açıklama yapan Behzat Uygur şunları söyledi:


"Filmlerinde çok değerli mesajlar verdi. Birikimi olan, çok değerli bir insandı. Uzun yıllardır rahatsızdı Münir Ağabey. Gerçekten bedenen ayrıldı ama filmleriyle, sosyal medyada her dakika paylaşımlarını gördüğümüz kişiler sadece bedenen ayrılıyorlar aramızdan. Şöyle bir düşünüyorsunuz, Münir Özkul'un filmlerine gidiyorsunuz."
Behzat Uygur: Sadece bedenen ayrılıyorlar aramızdan Münir Özkul'un ölümü nedeniyle açıklama yapan Behzat Uygur şunları söyledi: "Filmlerinde çok değerli mesajlar verdi. Birikimi olan, çok değerli bir insandı. Uzun yıllardır rahatsızdı Münir Ağabey. Gerçekten bedenen ayrıldı ama filmleriyle, sosyal medyada her dakika paylaşımlarını gördüğümüz kişiler sadece bedenen ayrılıyorlar aramızdan. Şöyle bir düşünüyorsunuz, Münir Özkul'un filmlerine gidiyorsunuz."
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >